12 seneyi geçti GTA 5 çıkalı uzun süredir üstünde çalışıyorlar, Türkçe seslendirme yapmayı düşünmüşler midir acaba?
Vallahi bırak Türkçe dil desteğini Türkçe dublaj falan imkansız Rockstar'ın Türkiye diye bir ülke varlığını bildiğinden şüpheliyim.
12 seneyi geçti GTA 5 çıkalı uzun süredir üstünde çalışıyorlar, Türkçe seslendirme yapmayı düşünmüşler midir acaba?
Vallahi bırak Türkçe dil desteğini Türkçe dublaj falan imkansız Rockstar'ın Türkiye diye bir ülke varlığını bildiğinden şüpheliyim.
O kadar da değil. Böyle büyük firmaların ülkeleri kontrol etmek için atadıkları insanlar var. Bu sayede ülkelerin ekonomik durumlarını takip edip fiyat güncellemesinde bulunuyorlar. 20 Kasım’dan önce Türkiye’ye az zam yapmadılar.Türkiye diye bir ülkeden haberleri dahi olduğunu sanmıyorum.
O kadar da değil. Böyle büyük firmaların ülkeleri kontrol etmek için atadıkları insanlar var. Bu sayede ülkelerin ekonomik durumlarını takip edip fiyat güncellemesinde bulunuyorlar. 20 Kasım'dan önce Türkiye'ye az zam yapmadılar.
Ayrıca Rockstar Games Launcher'da Türk lirası desteği de mevcut.
Gabe abi şu işe bir el atsan iyi olacak. En azından Mena fiyatı koysunlar.Ne kadar doğru bir yargı olur bilmiyorum ama GTA VI fragmanında İngilizce dahil 15 dilde alt yazı var ve bu diller arasında Türkçe yok. Fragmana ekledikleri dil seçeneklerinin oyuna ekleneceğini düşünüyorum. Daha istemcisinde Türkçe desteği bulunmayan firmanın her ne kadar Türkiye’de pek çok hayranı bulunsa da bu oyuna Türkçe dil desteği ekleyeceklerini düşünmüyorum. Avrupalı firmalar Türkçe desteği konusunda daha iyiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.