GTA 6 Türkçe çıkar mı?

Çıkmaz çünkü GTA 6 yı çalıştıracak sistem veya konsol gibi yada direk oyunun pazarı ülkemizde kısıtlı olacaktır. Fiyatı ateş pahası olacağına şüphe yok. Bu yüzden Türkçe için fazladan zaman harcamazlar

Çıkmaz çünkü GTA 6 yı çalıştıracak sistem veya konsol gibi yada direk oyunun pazarı ülkemizde kısıtlı olacaktır. Fiyatı ateş pahası olacağına şüphe yok. Bu yüzden Türkçe için fazladan zaman harcamazlar
Ya dostum sen ne diyon GTA 6 bu ülkede çok fazla olmasa da azımsanmayacak derecede oynanır fazla zaman dedigin de rockstar seslendirme yapmasa bile altyazı yapması onun için hiçbir şey bütçenin neredeyse milyonda birini falan harcamaları gerekir yani oyun burada 1000 adet bule satsa her türlü kardalar adamlar burayı takmıyor mesele o ilginç gelebilir ama rockstar piyasanın en büyüğüdür rakibi yok maalesef ve bu yüzden simarik da bir sirket 10 senede bir oyun çıkarır acayip acayip diller ekleyip Türkçeyi koymaz aslinda piysadaki diğer firmalarda da suç var hiçbiri rockstara rakip olamadı. İNŞALLAH ŞU ROCKSTARİ BİTİRECEK BİR BABAYİGİT CİKAR. Piyasada yok ama işte ubisoft desen rezil hep aynı oyunu çıkarıyor bır de utanmadan satmasını bekliyor activision bir cod yapmış ama hazır tutmusken aynen devam edelim diyor bunlar sadece parayı düşündüğü için böyle yapıyor tabiki parayı dusunecekler ama bunlar "sadece" parayı dusunuyor yaptığımız oyun çöp olmuş hiçbirinin seyinde değil yeter ki satsın piyasada adam akıllı bazı şirketler var onların da maddi gücü yok.

Hiç sanmıyorum, anketler vs yapılmış fakat çıkacağını sanmıyorum.

Etkileşim sağlamak için sosyal medya platformlarında aktif bir şekilde içerikler paylaşabilir, hashtagler oluşturabilir ve destekçilerimizi bu kampanyaya katılmaya teşvik edebiliriz. Ayrıca, oyunun yapımcılarına ulaşmak için toplu e-posta gönderimleri veya imza kampanyaları düzenleyebiliriz.

Etkileşim sağlamak için sosyal medya platformlarında aktif bir şekilde içerikler paylaşabilir, hashtagler oluşturabilir ve destekçilerimizi bu kampanyaya katılmaya teşvik edebiliriz. Ayrıca, oyunun yapımcılarına ulaşmak için toplu e-posta gönderimleri veya imza kampanyaları düzenleyebiliriz.

Dostum inan ki hiç ciddiye almazlar. Adamlar Türk oyuncularının seriyi ne kadar sevdiğini zaten biliyor bence. Şu ana kadar isteselerdi yaparlardı. Keşke yapsalar tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı