GTA 6 Fragmanı Yakında Yayınlanabilir

2 sene daha sürer çıkması bir de şu fragmanı atıyorlardı gerçek diye aşure olmuş :D :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem özelliklerini açıklasınlar o bana yeter :D

• İşletim sistemi: Windows 10 64 Bit.
  • İşlemci: Intel Core i5-4460 3,2 ghz/ AMD FX-8350.
  • Ekran kartı: AMD Radeon R9 390 veya NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB.
  • VRAM: 4 GB.
  • sistem belleği: 8 GB RAM.
  • Depolama: 100 GB'lık depolama alanı.
  • DirectX 12 uyumlu grafik kartı.
Bunlar tahmini ve düşük ayarlarda 20FPS için minimum tahmini.

Hedeflenen öncelikli kitle zaten Amerika ve Avrupa. 4 GB ekran kartı ile 8 GB RAM kullanan mı var da orada satamayacak? 2,5 sene önce çıkan RDR2 için bile önerilen gereksinimler 12 GB RAM ve 6 GB ekran kartıydı ve o da eski nesil konsollar hedeflenerek çıkmıştı. Şimdi yeni nesil konsollara için yeni nesil bir oyun olarak. 480P'de oynanmak istiyorsa o ayrı tabii.
Herkes zengin değil. Amerika'yı bilemem ama Türkiye'de öyle satmaz zaten daha da pahalanacak çıkana kadar donanımlar.
Bir ara Tencent'in Rockstar Games'i satın alacağı konuşuluyordu. Eğer alırsa GTA 6'dan beklentim bayağı azacalak.
İmkansız gibi düşünüyorum.

2 sene daha sürer çıkması bir de şu fragmanı atıyorlardı gerçek diye aşure olmuş :D :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Microsoft Flight Simulator mü yoksa GTA 6 mı belli değil :D

Herkes zengin değil. Amerika'yı bilemem ama Türkiye'de öyle satmaz zaten daha da pahalanacak çıkana kadar donanımlar.

Türkiye'den gelecek satışları bekliyordu zaten koskoca Rockstar Games. İsterse hiç satmasın etkisi sıfır olur onlar için.

• İşlemci: Intel Core i5-4460 3,2 ghz/ AMD FX-8350.
  • Ekran kartı: AMD Radeon R9 390 veya NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB.
  • VRAM: 4 GB.
  • sistem belleği: 8 GB RAM.
  • Depolama: 100 GB'lık depolama alanı.
  • DirectX 12 uyumlu grafik kartı.
Bunlar tahmini ve düşük ayarlarda 20FPS için minimum tahmini.
Hocam patanız var. 1000 GB olacak resmen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı