GTA 6 grafikleri nasıl olacak?

Hiçte iyi grafiğinin olacağını sanmıyorum. GTA V ve RDR 2 ortalaması bir grafiğe sahip olur.
Neye dayanarak bunu yazdın dostum? Fragmanı izlemedin galiba. O textureları, grafikleri başka oyunda göremezsin uzun bir süre

Çattık. Niye sana ima yapayım bro alıntılamamışım yazmışım dümdüz. Ki dediğim şey de doğru Tlou 2 gibi birşeyi ikiye katlamak gerçekçi bir bakış açısı değil. Zaten pek anlaşılır da değil.
Sadece fragmandan bile tlou'dan iyi olacağı açık. Texturelar çok daha gerçekci duruyor.

Son düzenleme:
Oynadınmı? Abartılacak tabi.
Oynadım ve yarıda bıraktım. Dead Space çakması bir oyun.

Neye dayanarak bunu yazdın dostum? Fragmanı izlemedin galiba. O textureları, grafikleri başka oyunda göremezsin uzun bir süre

Sadece fragmandan bile tlou'dan iyi olacağı açık. Texturelar çok daha gerçekci duruyor.
Fragman ile oyun aynı olmuyor. Neye dayanarak? Tabii ki oyunlara dayanarak.

Böyle olacak (!) Şaka bir yana; grafikleri çok çok iyi yaparlarsa oyunu daha az kişi alıp oynayabilir. o yüzden çoğu kişinin beklediğinin biraz altında kalacak diye düşünüyorum.
special-wallpaper-super-mario-bros-1-1-by-thelimom_df6p.1200-2036321861.jpg

Ben daha kötü olacak demiyorum zaten. 2 katı diye birşey olmayacak sadece. Ki Tlou bir koridor oyunu sonuçta ondan biraz daha iyi olur en fazla. Ki ben daha iyi olma ihtimalini de zor görüyorum (Remastered versiyon ile karşılaştırarak söylüyorum) sonuçta part 2 çok iyi gözüken bir oyun öyle bir grafiğin üstüne koyup onu açık dünya yapmak çok zor iş. Tlou grafiklerinden ötede bir sürü Npc ve büyük bir harita düşünün. Tabii optimize yöntemleri var ama yine de çok zor bana kalırsa.

Hayır tabi, Gta 5 10 yıllık oyun. RDR'2 nin cilalısı gibi muhtemelen.
RDR 2 bile hala mükemmel görselliği ve fizik mekaniği olan bir oyun. GTA VI'ı hayal bile edemiyorum

RDR 2 bile hala mükemmel görselliği ve fizik mekaniği olan bir oyun. GTA VI'ı hayal bile edemiyorum
Grafik ve fizik konularında RDR2 den fazla bir şey beklememek gerek. Grafik açısından çok fark olacağını sanmıyorum. Asıl olay bu grafikleri büyük bir dünyada fazla bir popülasyonla sağlamak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı