GTA 6 hakkında ne düşünüyorsunuz?

RDR2 bitirdiğimden beri RDR3 dışında başka oyun düşünemiyorum.

Resmi oynanış videosu olmadan fikir belirtmek zor ama Rockstar'ın son dönemde yaptığı işler pek iç açıcı değildi, ayriyeten Dan Houser olmadan yapılacak bu GTA. Umarım oyun çıktığında bunun etkilerini görmeyiz.

GTA 5 çıktığından bu yana hiç ısınamamışımdır, bana her zaman GTA 4 çok daha güzel bir oyun gibi gelmiştir. GTA 5'de ki açık dünya GTA 4'de olsaydı eğer GTA 5 tam bir fiyasko olurdu. Onu geçtim GTA San Andreas'da ki açık dünya bile GTA 4'de olsa yine aynı şekilde GTA 5 tam bir fiyasko olurdu bana göre. O yüzden GTA 5'de ki hayal kırıklığım yüzünden GTA 6 için hiç heyecanlanamamıştım--- ta ki Red Dead Redemption 2'yi oynayana kadar. Red Dead Redemption 2'yi oynadıktan sonra GTA 6 hakkında o kadar heyecanlanmaya başladım ki anlatamam. Gerek fizik motoru olsun gerek etrafta ki insanlarla etkileşime girebilmek olsun gerek ufak tefek bir ton detayın olması ve bunların bir bütün olup insanı şok etmesi. Red Dead Redemption 2'yi oynadıktan sonra GTA 6 'yı son derece heyecanlı bir şekilde bekliyorum. Özellikle sızan GTA 6 görüntülerinde Red Dead Redemption 2'de ki birkaç şeyin oyuna entegre edildiğini gördükten sonra(NPC'lerin üstünde etkileşim imkanı vb.) daha da heyecanlanmaya başladım. Bir sızıntı anca bu kadar güzel olabilirdi.

RDR 2'nin fizik motoruyla ve grafik açısından cilalanmış hali olmasını bekliyorum, keza izlediğimiz videolardan görüldüğü kadarıyla RDR 2 havası esiyordu. Araba mekanikleri de umarım bu yönde ilerler ve arcade yerine GTA 4’teki gibi olur.

Tek korkum var o da, Feminist ve LGBT tayfasına yaranacağım diye saçma sapan işler yapmasalar bari.
Neredeyse her oyun, film, TV dizisinde oluyor bu artık maalesef. Zamanında Manhunt gibi bir oyunu yapmaya cesaret edebilen, arızalı karakterler oyunun olmazsa olmazı olan, her oyununda ince ince mizah ve eleştiri de yapan Rockstar bu SJW, Feminizm, LGBTQ+ akımına teslim olur mu bilmem; ama bence düşük bir ihtimal. Kendi ayağına kurşun sıkmış olur.

Oynamayı tabii ki isterim ama artık sadece görmek ve izlemek istiyorum. Ayrıca beklentilerimi düşürdüm. Sektörde hiç görülmeyen tanrısal bir oyun olacağını düşünmeyi bıraktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı