GTA 6 için heyecanlı mısınız?

@M3HM3TY, para vermesine veririm. Sorun değil ancak birkaç saat sürecek hikâyeli oyuna da 3000-4000 TL gibi para ödemeye niyetim yok. Ha, olsa ki bizde de 50-60 birim, o zaman alınırdı ancak bir oyuna 3000-4000 TL gibi bir para ödemek istemiyorum.

Hiç ama hiç heyecanlı değilim. Oyun işte. Başyapıt seviyesinde piyasa da birçok oyun varken neden bu oyun için insanlar bu kadar heyecanlı anlamadım. Sanki piyasada oyun yok da bu tek düzgün oyun olacak gibi😀 beklentilerinizi belli seviyede tutmanızı tavsiye ederim.

@M3HM3TY, para vermesine veririm. Sorun değil ancak birkaç saat sürecek hikâyeli oyuna da 3000-4000 TL gibi para ödemeye niyetim yok. Ha, olsa ki bizde de 50-60 birim, o zaman alınırdı ancak bir oyuna 3000-4000 TL gibi bir para ödemek istemiyorum.

Para ödemek? O kadar pahalı çıkacağını sanmam çok fazla kişi alacak çünkü. 50-100 dolara 1500-3000 TL civarına çıkış yapar tahminimce.

Videolara Gameplay'ı hoşuma giderse baktım GTA 5 gibi 300-400 saat bayacağım satın alırım.

@SiyahPassat, bu oyunun 50 Dolara çıkması imkansıza yakın. AAA oyun yapımcıları, 60 Dolara bile az diyor ki çoğu oyunları 70 Dolardan çıkış yapmaya başladı. GTA VI gibi yapıtın olacağı fiyat en kötü 60 Dolardır. Rockstar oyunları, duyurulduktan bir sene sonra çıkışını yapıyor ve bu oyunun en erken 2024'de çıkacağını varsaysak; o zamana Dolar kurunun da ne olacağı belli değil. Ümitli değilim bu yüzden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı