GTA 6 PS Store sayfası açıldı!

Xbox için nasıl istek listesine eklemebilirim bende gözükmüyor ama link falan var mı?
Henüz Xbox sayfası açılmadı diye biliyorum gerçi Xbox fragman atmış ama yakında açılır.

Oyunun istek listesi kısmı acilmis bulunmakta. PS uzerinden istek listenize ekleyebiliyorsunuz. Acaba on satisa ne zaman cikar?
RDR2 ve GTA 5'in 2. fragmanın ardından açılmış yakında açılır diye tahmin ediyorum hocam.

İstek listeme ekledim. Ön siparişe ne zaman açılır bilmiyorum lakin açıldığı gibi ön sipariş vereceğim kesin 😅. Yıllardır bekliyorum şu oyunu 😀.

Evet hala garip geliyor. GTA 6'nın çıkacağını biliyorduk ama nedense hala her sene söylentisi çıkan bir internet efsanesi olarak aklımda kalıyor.
Harbiden. Half-Life 3 gibi aklımda kalmış benim de. Hep çıkacak denilen, hep söylentisi çıkan ama günün sonunda bir türlü gelişme olmayan bir oyun gibi.

Harbiden. Half-Life 3 gibi aklımda kalmış benim de. Hep çıkacak denilen, hep söylentisi çıkan ama günün sonunda bir türlü gelişme olmayan bir oyun gibi.
Neyse ki 11 ay kaldı umarım ertelenmez. GTA 7 bu kadar beklenmez. Rockstar'dan 10 yılda bir oyun geleceğini tüm oyuncular öğrendi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı