Oyunun istek listesi kısmı acilmis bulunmakta. PS uzerinden istek listenize ekleyebiliyorsunuz. Acaba on satisa ne zaman cikar?
Henüz Xbox sayfası açılmadı diye biliyorum gerçi Xbox fragman atmış ama yakında açılır.Xbox için nasıl istek listesine eklemebilirim bende gözükmüyor ama link falan var mı?
RDR2 ve GTA 5'in 2. fragmanın ardından açılmış yakında açılır diye tahmin ediyorum hocam.Oyunun istek listesi kısmı acilmis bulunmakta. PS uzerinden istek listenize ekleyebiliyorsunuz. Acaba on satisa ne zaman cikar?
Hocam xbox için henüz açılmadı. Muhtemelen bir kaç güne oda açılır diye düşünüyorum.Xbox için nasıl istek listesine eklemebilirim bende gözükmüyor ama link falan var mı?
Evet açılmış hocam.Hocam xbox için henüz açılmadı. Muhtemelen bir kaç güne oda açılır diye düşünüyorum.
Evet hala garip geliyor. GTA 6'nın çıkacağını biliyorduk ama nedense hala her sene söylentisi çıkan bir internet efsanesi olarak aklımda kalıyor.Bir önceki oyunun üzerinden o kadar uzun zaman geçti ki artık yeni GTA oyununa inanamıyorum, harbiden çıkıyor.
Harbiden. Half-Life 3 gibi aklımda kalmış benim de. Hep çıkacak denilen, hep söylentisi çıkan ama günün sonunda bir türlü gelişme olmayan bir oyun gibi.Evet hala garip geliyor. GTA 6'nın çıkacağını biliyorduk ama nedense hala her sene söylentisi çıkan bir internet efsanesi olarak aklımda kalıyor.
Neyse ki 11 ay kaldı umarım ertelenmez. GTA 7 bu kadar beklenmez. Rockstar'dan 10 yılda bir oyun geleceğini tüm oyuncular öğrendi.Harbiden. Half-Life 3 gibi aklımda kalmış benim de. Hep çıkacak denilen, hep söylentisi çıkan ama günün sonunda bir türlü gelişme olmayan bir oyun gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.