Myk61
Megapat
Link varmı baktım ama görememiştim.Xbox için de açıldı hocam.
Link varmı baktım ama görememiştim.Xbox için de açıldı hocam.
1 aya açmazlar bence daha çok var keşke şu an açsalar ama en az 80 dolar aşası olmaz.
Xbox için de açıldı hocam.
Maximum eylül Ekim gibi düşünüyorum çünkü yoteinin çıkmasına yaklaşık 5.5 ay var pre order çekebiliyoruz.
Link var mıdır hocam.
Tahmin ediyorum yeni yıla girdikten sonra açarlar yani oyuna 3-4 aya kala bakacağız keşke PC'ye çıksaydı ama işte izleyeceğiz azıcık azıcık spoiler yememeye çalışacağım.
Hayırlısı hocam ben daha da erteleneceğini düşünmüyorum ertelenme haberi gelince 5 gün sonra habersiz trailer verdiler akşamına istek listesine açtılar.
Link varmı baktım ama görememiştim.
X'de yabancı birisi atmıştı hocam oradan görmüştüm.Link var mıdır hocam.
Tahmin ediyorum yeni yıla girdikten sonra açarlar yani oyuna 3-4 aya kala bakacağız keşke PC'ye çıksaydı ama işte izleyeceğiz azıcık azıcık spoiler yememeye çalışacağım.
Ön siparişe de açarlar bence 1 aya.
Ön siparişi yazın açabilirler Rockstar oyunun çıkışına 9 - 10 ay kala gibi bir sürede ön siparişe açıyor oyunları. En azından RDR 2 ve GTA 5 için öyle yapmıştı.1 aya açmazlar bence daha çok var keşke şu an açsalar ama en az 80 dolar aşası olmaz.
X'de yabancı birisi atmıştı hocam oradan görmüştüm.
Ön siparişi yazın açabilirler Rockstar oyunun çıkışına 9 - 10 ay kala gibi bir sürede ön siparişe açıyor oyunları. En azından RDR 2 ve GTA 5 için öyle yapmıştı.
Herkesin oynama imkanı olur umarım. Bir 12 sene de bununla yetiniriz.Evet biliyorum fiyatı ne olursa olsun bütçenizide zorlamicaksa alın geçin hepiniz.
X'de yabancı birisi atmıştı hocam oradan görmüştüm.
Ön siparişi yazın açabilirler Rockstar oyunun çıkışına 9 - 10 ay kala gibi bir sürede ön siparişe açıyor oyunları. En azından RDR 2 ve GTA 5 için öyle yapmıştı.
Herkesin oynama imkanı olur umarım. Bir 12 sene de bununla yetiniriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.