GTA 6 PS Store sayfası açıldı!

Xbox için de açıldı hocam.

Link var mıdır hocam.

Maximum eylül Ekim gibi düşünüyorum çünkü yoteinin çıkmasına yaklaşık 5.5 ay var pre order çekebiliyoruz.

Tahmin ediyorum yeni yıla girdikten sonra açarlar yani oyuna 3-4 aya kala bakacağız keşke PC'ye çıksaydı ama işte izleyeceğiz azıcık azıcık spoiler yememeye çalışacağım.

Link var mıdır hocam.

Tahmin ediyorum yeni yıla girdikten sonra açarlar yani oyuna 3-4 aya kala bakacağız keşke PC'ye çıksaydı ama işte izleyeceğiz azıcık azıcık spoiler yememeye çalışacağım.

Hayırlısı hocam ben daha da erteleneceğini düşünmüyorum ertelenme haberi gelince 5 gün sonra habersiz trailer verdiler akşamına istek listesine açtılar.

Hayırlısı hocam ben daha da erteleneceğini düşünmüyorum ertelenme haberi gelince 5 gün sonra habersiz trailer verdiler akşamına istek listesine açtılar.

Bende ama Enis Kirazoğlu'nun dediği gibi aynısını RDR2 yapmışlar belki 5-6 ay daha ertelenebilir ama bu büyük ihtimal kesin net tarih diyebiliriz bu sene sonuna kadar trailer 3 görürüz sonra oyununda çıkmasına son 1 ay kala gameplay görürüz ve çıkar oyun 26 Mayıs'da.

Link varmı baktım ama görememiştim.
Link var mıdır hocam.

X'de yabancı birisi atmıştı hocam oradan görmüştüm.

Ön siparişe de açarlar bence 1 aya.
1 aya açmazlar bence daha çok var keşke şu an açsalar ama en az 80 dolar aşası olmaz.
Ön siparişi yazın açabilirler Rockstar oyunun çıkışına 9 - 10 ay kala gibi bir sürede ön siparişe açıyor oyunları. En azından RDR 2 ve GTA 5 için öyle yapmıştı.

Ön siparişi yazın açabilirler Rockstar oyunun çıkışına 9 - 10 ay kala gibi bir sürede ön siparişe açıyor oyunları. En azından RDR 2 ve GTA 5 için öyle yapmıştı.

Evet biliyorum fiyatı ne olursa olsun bütçenizide zorlamicaksa alın geçin hepiniz.

Öyle olursa iyi olur Türk oyuncu kısmı için çünkü oyun çıktığında zamlanacaktır eminim.

Herkesin oynama imkanı olur umarım. Bir 12 sene de bununla yetiniriz.

Ben varım ister 15 sene olsun GTA 5 1500 saatim var bunda da olur herhalde bir 4K saat.

Ekran kartı alacaktım konsol alacağım gibi görünüyor, yaz aylarında on sipariş açılırsa PlayStation hesabım var zamlanır diye alıp kütüphaneye atarım daha sonra konsol oyunun çıkışına kadar alabilirsem alıp çıktığı gün oynarım.

Umarım bu yıl ortalarında yaz veya son bahar gibi on sipariş açılır, yoksa kur artarsa çok daha yüksek fiyatlara alırız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı