KaptanUfuk
Hectopat
Series S yok gibi duruyor?
Kafanda ekmek kıralım reis sen iste yeter.Korsan kullanmayacağım diye yeminli olmasam çatır çatır emuda oynardım.
Neden yeminlisin? Öcü değil korsanKorsan kullanmayacağım diye yeminli olmasam çatır çatır emuda oynardım.
Zaten aksi bir şey demedim.2024 mali yılı yani 2024 Nisan-2025 yıllarına tekabül ediyor.
Rockstar'ın ne yapacağı belli olmaz..Oyunun çıkış tarihinin 2025 olduğu çok net. Rockstar oyunları 2 yıl önceden duyurur hep bu ezelden beri böyleydi. Yani bu yıl duyurulmazsa bilin ki oyun 2026 yılına ertelenmiştir.
Vay be.Ama bu, teknik olarak 6. GTA oyunu değil.![]()
Gelecekse gelsin artık, beklemekten ağaç olduk harbiden merak etmeye başladım. Yine de beklentiler çok yüksek değilGrand Theft Auto VI Reviews
With development of the next entry in the Grand Theft Auto series well underway, the Rockstar Games team is determined to once again set creative benchmarks for the series, our industry, and for all entertainment, just as the label has done with every one of their frontline releases.www.metacritic.com
Sayfa burda, resmi gibi duruyor.
Bir fragman için neden bu kadar heyecan yapıldığını anlamış değilim ben şahsen. Ayrıca bu heyecanın ve yüksek beklentinin karşısında yüksek ihtimalle GTA 6 @Smuya'nın açtığı bir konudaki gibi hayal kırıklığı olacak.Sanırsam gerçekten fragman geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.