GTA 6 için PS5 alınır mı?

kaaiizzeenn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdiden GTA 6 için alınmalı mı? Oyunu kesin oynayacağım fakat bilgisayarım orta ayarlarda falan açar büyük ihtimal ki PC'ye gelmesi vakit alacak. PS5 ihtiyacım yok. Çok mantıksız bir şey olur mu? Şu an alacak bütçem var fakat zam falan gelirse ileride alamayabilirim diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şimdiden GTA 6 için alınmalı mı? Oyunu kesin oynayacağım fakat bilgisayarım orta ayarlarda falan açar büyük ihtimal ki PC'ye gelmesi vakit alacak. PS5 ihtiyacım yok. Çok mantıksız bir şey olur mu? Şu an alacak bütçem var fakat zam falan gelirse ileride alamayabilirim diye düşünüyorum.

Ben sırf GTA için konsol almam. Fan isen ve paran varsa al.

Size kalmış bir şey bu benim imkanım olsa ben alırdım GTA 6'yı erkenden herkes ile birlikte oynamak için hem daha sonra da kullanacağınız bir alet olur.

Bence kesinlikle alınır, sırf GTA 6 için bende aldım geçtiğimiz aylarda bekliyoruz artık 2026'yı. Bütçen varsa, seni zora sokmayacaksa şimdi alabilirsin. Ama bana kalırsa sıfır cihaz alma asla sırf tek bir oyun için, en temizinden ikinci el bir cihaz al. GTA 6'yı bitirip tadına doyduğun gibi satarsın, oyun çıktığı zaman PS5 piyasası deli gibi hızlanacak zaten satman çok kolay olur.

Tamamen size bağlı bir şey. Ben şahsen GTA serisini çok severek oynadım en son oyunu olan GTA 5'i hala daha bugün bile oynamaya devam ediyorum. Sırf GTA 6 için de PS5 Pro almayı düşünüyorum.

Sırf GTA 6 için konsol almak saçma, mantıksızca bir hareket. Zaten alsan bile optmizasyonu çöp olacak. Grafikler çamur gibi oynatacak konsolda.

Bende düşünüyorum ama PC de toplamam lazım PS5 alsam oyun Türkçe değil ortalama bir İngilizcede sarmaz oyun gibime geliyor bekleyeceğim gibi PC için ama paran varsa alınabilir şimdiden GTA 6 için değer.

Sırf GTA 6 için konsol almak saçma, mantıksızca bir hareket. Zaten alsan bile optmizasyonu çöp olacak. Grafikler çamur gibi oynatacak konsolda.
Optimizasyonu çöp mü olacak? Ne 😀
Oyun PS5 ve XSX temel alınarak inşa ediliyor zaten tüm optimizasyon bu cihazlara göre yapılıyor ne saçmalıyorsun.

Optimizasyonu çöp mü olacak? Ne 😀
Oyun PS5 ve XSX temel alınarak inşa ediliyor zaten tüm optimizasyon bu cihazlara göre yapılıyor ne saçmalıyorsun.
Her zaman olduğu gibi konsollarda grafikler kırpılmış, düşük çözünürlükte render edilmiş halde sunulacak. Yoksa oyunun PS 5 gibi çöp bir konsolda çalışması imkansız. Grafikleri görmedin mi ? O oyunu o grafikte oynatacak tek cihaz RTX 5080 veya RTX 5090 canavar bir sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı