domdom
Decapat
Daha fazla
Haliyle öyle olacak tabii ki ayarlarla oynayabildiğiniz için bilgisayar kaldırırsa daha iyi görsellikle oynarsınız. PS5'te de gayet iyi duruyor oyunlar GTA da duracaktır.
5060 Ti Low ayarlarda oynatmaz bence öyle bir sistem çoğu kişide yok. Fragmandaki kadar iyi görüntüyle oynamayacağız zaten çoğumuz o yüzden daha düşük kartlar da işe yarar. 1080p bu kartlarla oynansa 1440p için minimum 5080 gerekirdi.
Hocam açıkçası çok rahat oynatacağını düşünüyorum grafikler hemen hemen RDR2 ve Watch Dogs 2 ile aynı neredeyse PS5 Pro'nun 60 FPS yüksek ayarlar oynatacağını ele alıp PS5 parçaları PC'ye göre entegre edersek neredeyse 3000 serilerine denk geliyor ve rocktar Games gibi büyük optimizasyonu çok iyi yapan bir şirketten bahsediyoruz 2, 4K Ultra ayarlarda çok rahat 3070 Ti bile minimum 20, 30, 60 FPS oynatabilecek bunun hakkında birçok argüman, kanıtlı sızıntı mevcut 5070 ya da 5070 Ti gibi ekran kartları ise çok rahat 4K Ultra ayarlarda 60FPS'in altında inmeden cayır cayır oynatır bunu ilk PC'ye geleceği zamanlar söylemiyorum tabii bunun altını çizeyim ilk PC portu geldiği zaman optimizasyonun iyi olacağını zannetmiyorum ama en fazla PC portu geldikten 3 ay ya da 1 yıl sonra sorunsuz bir şekilde dediğim kartlarda rahat bir şekilde oynatır evet grafikler çok güzel fakat halihazırda RDR2 gibi ya da başka diğer oyunlar gibi teknloloji olarak 5 kat 10 kat atlamış bir grafik teknolojisi olmayacak çoğu sıkı takipçiler bile enb + grafik modlu RDR2 oyunundan bile kötü gözükeceğini söylüyor ki kulağa böyle gelince çok mantıklı oluyor dediğim gibi evet grafikler çok güzel ama yeni bir teknoloji ya da öyle bütün kartları alev alev yakacak kadar bir oyun olmayacağı açık rocktar gamesten bahsediyoruz daha fazla para kazanmak için optimizasyonu o kadar iyi yaparlar ki...
PS5 Pro'nun donanım bileşenlerinin PC sistemine entegresi:
İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X, Ryzen 7 5700X, Ryzen 7 5800x3D, Ryzen 7 7700X.
Ekran kartı: RX 6800+, RX 7700 XT+, RTX 3070+
Yazdığım sistem gereksinimleri çok rahat 1080p ultrada 60FPS'in altına inmeleri 100%0 ihtimal.