GTA 6 için PS5 alınır mı?

Her zaman olduğu gibi konsollarda grafikler kırpılmış, düşük çözünürlükte render edilmiş halde sunulacak. Yoksa oyunun PS5 gibi çöp bir konsolda çalışması imkansız. Grafikleri görmedin mi? O oyunu o grafikte oynatacak tek cihaz RTX 5080 veya RTX 5090 canavar bir sistem.

PS5'in tam potansiyelini kullanabilecek herhangi bir oyun maalesef daha çıkmış değil, tek bir oyun çıkacak işte o da GTA 6. neye dayanarak PS5'e bu kadar çöp atıyorsunuz anlamadım? Oyun tamamen bu konsol için yapılıyor, geliştiriliyor, test ediliyor ve oyunun fragmanı bu konsol üzerinden çalıştırılarak kayıt ediliyor. Konsollar hakkında bilgi sahibi olduğunuzdan emin misiniz?

Kesinlikle alınır bende PS5 Pro almayı düşünüyorum. Oyun PC'ye çıkana kadar millet oyunun içinden geçecek, yapılması gereken her şeyi yapıp oyunu yalayıp yutacak. Milletin oynanış videolarını izleyerek 1 sene PC'ye çıkmasını bekleyemem şahsen.😀

PC'ye çıkmasını ortalama 1-2 sene beklemek yerine 1-2 ay çalışıp konsolu ve oyunu almak şahsen daha mantıklı ve kafama yatıyor benim de. Ancak Online tarafı için PC'yi tercih ederim muhtemelen.

Arkadaşlar şimdiden GTA 6 için alınmalı mı? Oyunu kesin oynayacağım fakat bilgisayarım orta ayarlarda falan açar büyük ihtimal ki PC'ye gelmesi vakit alacak. PS5 ihtiyacım yok. Çok mantıksız bir şey olur mu? Şu an alacak bütçem var fakat zam falan gelirse ileride alamayabilirim diye düşünüyorum.

Şu an için sadece GTA 6 için PS almak tamamen saçmalık. Bütçen hazırsa o parayla yatırım yap en kötü mevduata koy daha karlı çıkacaksın. Teknolojik aletlerin fiyatı artmaz. Bu her zaman böyledir.

Arkadaşlar şimdiden GTA 6 için alınmalı mı? Oyunu kesin oynayacağım fakat bilgisayarım orta ayarlarda falan açar büyük ihtimal ki PC'ye gelmesi vakit alacak. PS5 ihtiyacım yok. Çok mantıksız bir şey olur mu? Şu an alacak bütçem var fakat zam falan gelirse ileride alamayabilirim diye düşünüyorum.

GTA 6 icin alinacaksa PS5 Pro alinmasi daha mantikli.

Muhtemelen arada 1 yıl fark olur. 1 yıl dayanamam diyorsan al. Ben zamanında gta5 için PS3 almıştım sonra pişman olmuştum çünkü elimdeki PC kaldırıyordu. Neyse ama güzel cihazdı PS3 iyi ki almışım dedim :D

Her zaman olduğu gibi konsollarda grafikler kırpılmış, düşük çözünürlükte render edilmiş halde sunulacak. Yoksa oyunun PS 5 gibi çöp bir konsolda çalışması imkansız. Grafikleri görmedin mi ? O oyunu o grafikte oynatacak tek cihaz RTX 5080 veya RTX 5090 canavar bir sistem.
Bilmeden konuşmak ne kolay salla kazan hesabı. Ne 5080'i dostum adamlar o fragmanı belli ki 4k çözünürlükte çekmişler o görüntü bariz 1080 veya 1440p değil. Standart kullanıcı bu oyunu 4k oynamayacak çoğu kişi 1080p oynayacak onun için de öyle kartlara ihtiyaç falan yok. PS5'te de bal gibi çalışacak adamlar onu boşa o konsola özel çıkartmıyor adamlar Rockstar bilmiyor da sen mi biliyorsun güldürme.

Bilmeden konuşmak ne kolay salla kazan hesabı. Ne 5080'i dostum adamlar o fragmanı belli ki 4K çözünürlükte çekmişler o görüntü bariz 1080 veya 1440p değil. Standart kullanıcı bu oyunu 4K oynamayacak çoğu kişi 1080p oynayacak onun için de öyle kartlara ihtiyaç falan yok. PS5'te de bal gibi çalışacak adamlar onu boşa o konsola özel çıkartmıyor adamlar Rockstar bilmiyor da sen mi biliyorsun güldürme.

GTA 6'nın PC'de çok daha gelişmiş grafiklerde olacağı kesin. PS5'te daha baz grafikler olur fakat öyle çöpte olacağını hiç sanmıyorum bence asıl PS5 Pro'da çok daha iyi grafiklerle optimize olacak. Ama PC bambaşka bir seviye olacak.
Ekran kartı olayınada katılıyorum 5070 ile 1080P'de gayet akıcı oynanabileceğini düşünüyorum.

Tahminimce 5060 Ti düşük-orta ayarlarda akıcı oynatır.
5070 ise orta-yüksek ayarlarda akıcı oynatır.
Tabii ki 1080P'de geçerli.

GTA 6'nın PC'de çok daha gelişmiş grafiklerde olacağı kesin. PS5'te daha baz grafikler olur fakat öyle çöpte olacağını hiç sanmıyorum bence asıl PS5 Pro'da çok daha iyi grafiklerle optimize olacak. Ama PC bambaşka bir seviye olacak.
Haliyle öyle olacak tabii ki ayarlarla oynayabildiğiniz için bilgisayar kaldırırsa daha iyi görsellikle oynarsınız. PS5'te de gayet iyi duruyor oyunlar Gta da duracaktır.

Ekran kartı olayınada katılıyorum 5070 ile 1080P'de gayet akıcı oynanabileceğini düşünüyorum.

Tahminimce 5060 Ti düşük-orta ayarlarda akıcı oynatır.
5070 ise orta-yüksek ayarlarda akıcı oynatır.
Tabii ki 1080P'de geçerli.
5060 Ti low ayarlarda oynatmaz bence öyle bir sistem çoğu kişide yok. Fragmandaki kadar iyi görüntüyle oynamayacağız zaten çoğumuz o yüzden daha düşük kartlar da işe yarar. 1080p bu kartlarla oynansa 1440p için minimum 5080 gerekirdi.

Haliyle öyle olacak tabii ki ayarlarla oynayabildiğiniz için bilgisayar kaldırırsa daha iyi görsellikle oynarsınız. PS5'te de gayet iyi duruyor oyunlar GTA da duracaktır.

5060 Ti Low ayarlarda oynatmaz bence öyle bir sistem çoğu kişide yok. Fragmandaki kadar iyi görüntüyle oynamayacağız zaten çoğumuz o yüzden daha düşük kartlar da işe yarar. 1080p bu kartlarla oynansa 1440p için minimum 5080 gerekirdi.

Daha düşük kartlarda işe yarar fakat düşük ayarlarda olsa akıcı oynatacağını sanmıyorum DLSS gibi teknolojiler ile oynayabilirler.

5080 ile 1440p yüksek ayarlarda akıcı oynatır.
5070 1440p'de düşük-orta ayarlar ile akıcı oynatır.

Bu dediklerim tamamen teknoloji kullanmadan olacaklar DLSS gibi teknolojiler ile çok daha olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı