GTA 6 için PS5 alınır mı?

Niye mantıksız olsun hocam 1 yıl boyunca PS oyunlarını oynar eski oyunların kataloğu var bilgisayarda olmayan oyunlar var ucuza alınabilecek PS oyunları var. Ayrıca Gta çıkmaya yakın bu konsolların fiyatı böyle kalmayacak hem Gta yüzünden hem enflasyon yüzünden fiyatları artacak bugün alabileceğin şey bu devirde yarına bırakılmaz.

Ben PS5 kiralamayı düşünüyorum 1 ay.

Yanında birkaç oyun daha alıp oynayacaksanız olabilir. İsterseniz kiralama da yapabilirsiniz.

Fiyat hep boyle kalmayacağından dolayı almak istiyorum, hatta 1 yıl yatmasına gerek yok konsolda çok ucuz ama eski PS oyunları var onları alıp oynarım.

Ben PS5 kiralamayı düşünüyorum 1 ay.

Kiralama işine girmek istemiyorum, ne olur ne olmaz diye direkt konsolu alırım oynadığımı oynarım daha sonra 2027 son baharında satarım diye düşünüyorum.

He kanka bir oyun için PS5 alsın. Araba çok yakıyor diye de tüplü arabaya geçelim. Armudun sapı, üzümün çöpü derken masraf üstüne masraf. Gayet mantıklı hareket.

Sen de 5080-5090 gibi kronik ısınması çekirdek zayıflaması kabul edilen sistemi bir oyun için adama toplatıcan. Optimizasyon riski de cabası. Adam zaten GTA 6 için sormuş... Üretim amacı PC olmayan oyun için adama 5080-5090 öneriyosun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam arkadaş sadece GTA 6 için alacağını söylediği için dedim.
Fiyat artışı ise bu tarz teknolojik aletler enflasyon oranından çok daha az artar vergi durumları hariç PS5'in 1 yıl önceki fiyatı ile arasında %50'lik bir fark var mı tabii ki yok. O yüzden cihazın boş olarak yatması reel olarak kesinlikle para kaybına yol açacaktır.

Cihazlar bu ara zamlanmıyor evet ama 1 sene az süre değil ne olacağını kimse bilemez. Gta mevzusu çıkacak diye bir anda ürünler zamlanabilir. Vergiler tak diye artabilir Sony zam yapabilir Microsoft yaptı mesela. Riske atılacak iş değil yani bence. Alet boş olarak yatmaz zaten arkadaş hiç konsol kullanmamış sanırsam oynayacak oyunu olacaktır illaha. Ha boş yatsa da sorun değil PS gibi cihazlar zaten dayanıklı düzgün saklandığı takdirde hele hele çalıştırılmayan bir cihaza hiçbirşey olmaz. Ha o parayla farklı birşey yapılır mı evet yapılır da çok mühim bir fark olacağını sanmam sıralamayı değiştirmekle.

Cihaz boş yatmayacaksa zaten dediğim gibi gönül rahatlığıyla alınabilir.
Zam konusunda ise ben şu zamana kadar zamların direkt bütün piyasaya anında etkilediğini görmedim. Örnek olarak iPhone 16 70k oldu fakat hala piyasada 60k altına satılıyor.
Bu nedenle piyasayı takip eden birinin olası zamlardan etkileneceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Bende öyle başladım yıllardan beri PC'ciydim. Abim adamı yaşlandırıyor Windows. 5080-5090'lı en az 100K-120klık sistem toplayacağıma o paraya soğutuculu ek SSD'li CD sürücülü PS5 Pro, monitör, 120 Hz OLED TV, oyunlar, Deluxe üyelik komple set ayarladım. Oyun odası yaptım bir PC parasına. Bazen TV'de bazen masa da oyunlarımı oynuyorum. Bilgisayarın işi zahmeti bitmiyor. Çalışan insan uğraşamıyor vallahi. Herkesin kendi keyfi tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…