GTA 6 için PS5 Pro alınır mı?

Performans modunda 120 FPS çalıştırması imkansız gibi ki pssr ile bile 120 FPS oyun oynanmıyor, kalite modunda 30 FPS 1080p, performans modunda 800p 60 FPS upscale şekilde orta ayarlarda oynamak istiyorsa alsın, bu jenerasyon konsolları yetersiz upscale ile kurtarıyorlar, bazı durumlarda native görüntüde 1000 hatta 800 piksele düşüyorlar görüntü kalitesi, upscale olmasa çamur gibi görünecek oyunlar. Kaliteli bir şekilde oynamayı istiyorsa ve beklemek sorun değilse PC ama ilk elden oynayayım kalite çok da önemli değil diyorsa konsol alsın. Eski jenerasyon Pro modellerde mesela PS4 ve 4Pro arasında 4-5 kat, Xbox One ve One X arasında 6 kat güç farkı vardı, PS5 ile 5Pro arasında %45 fark var o da ekranın dibine girip bakarsan belli oluyor, çok dikkat etmeden oynarsan genel kullanımda fark hissetmezsin hissetsen bile çok az.

Yani PC geliştirmek istiyorum fakat dediğim gibi GTA 6 çıkınca onu en iyi şekilde oynamakta PS5 Pro'yu cazip kılıyor gözümde.

GTA PS5 Pro özel optimizasyon olmayacak yani PS5 al bir şey fark etmeyecek.

Oyun çıkar çıkmaz astronomik bir fiyatla PS5'e gelir. 100$ üstünde bir fiyat bekliyorum oyun için.
Oyun çıktığında PS5 kaldıracağını düşünüyorum.

Hayır oyun şu an AAA oyunlar kac dolarsa o fiyattan cıkar yani 70 dolar civarı.

O senin kafana göre değişir. Eğer minimum 1 sene beklerim diyorsan alma. Bende de PS5 Slim var ama PC için bekleyeceğim. Fakat PC için belki de görsel iyileştirmeler ve 4K60 FPS desteği gelebilir.

4K60FPS 4090 bile acamaz Cyberpunk'ı 4K60'da anca oynatıyor ama DLSS ve fg ile 4K60'dan fazla oynatir bence.

Bence yurtdışı PS 5 pro al

Hocam 50 bin TL verip 30FPS oynamak sizi biraz enayi gibi hissettirir bence hiç almayın ya da alacağım diyorsanız Xbox Series X alın.

Hocam ben 1080 p ile 2k arasında fark göremiyorum küçük ekran olunca tabi.
Ama büyük ekranlı bir tvde 720p çok düşük bir değer.

Valla geldiği yıla göre değişebilir. Büyük oranda 2026 sonbaharında gelmesi tahmin edilse de belki PS6 ile birlikte 2027'de anca gelebilir. Bütçe varsa 5000 serisi şöyle 70, 80 kart almak en mantıklı yatırımdır. Bakalım Ocak 2025'te tanıtımı var galiba.

Alınmaz. Akıl işi değil.

Reis 2025'in sonbaharında geleceği kesin ne 2026 2027'si.

Ama PC sürümü diyorsan 2027'de gelecek.

Öncelikle RDR2 bazı yerlerde felaket kasıyor PS4'te. Hiç oynadınız mı bilmiyorum ama RDR2 oynamanın kötü bir yolu PS4'te oynamak.

Ayrıca GTA 6 işlemciye yüklenecek çoğunlukla. Pro'nun da işlemcisi neredeyse normal PS5 ile aynı olduğu için 120 FPS falan hayal yani. Maksimum performans modu olur 60 FPS için, o da görsel anlamda çok harika olmaz. Ve Rockstar genelde onu bile yapmıyor, her oyununu 30 FPS çıkartıyor konsollara.

PC için 1-2 sene bekleyebilirsen PC yükselt ben olsam alırdım CD ile al sat takas vs. oynardım oyunları GTA 6'yı da oynardım sonra satardım sonuçta o konsolun daha 3-4 senesi var PS4'ün 12 yaşına gireceğini düşünürsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…