GTA 6 için PS5 vs PS5 Pro

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Aralarından biri 1080p 120FPS veriyor mu bilmiyorum belki de ikisi de vermiyor olabilir. Ama GTA 6 için hangisini almalıyım bilmiyorum. PS5/PS5 Slim'ler 20.000 TL civarında, Pro ise 40.000 TL civarında.

120 FPS vermesi mümkün değil. PS5 zaten 60 FPS veremez tahminime göre, 60 FPS verirse PS5 Pro verir. Doğruluğunu bilemem yalnız sadece tahminimi söylüyorum.

Konsol camiasına yıllardır uzağım. Gerçekten koca oyunu 60 mı oynayacağız...

Aralarından biri 1080p 120FPS veriyor mu bilmiyorum belki de ikisi de vermiyor olabilir. Ama GTA 6 için hangisini almalıyım bilmiyorum. PS5/PS5 Slim'ler 20.000 TL civarında, Pro ise 40.000 TL civarında.

PS 5 Pro alırsanız 60 FPS oynarsınız PS 5 alırsanız 30 FPS.

Eğer ben 30 FPS ile idare ederim diyorsanız PS 5 tercih edin çünkü GTA 6 haricinde sistem gereksinimlerinde öyle fark yaratacak bir oyun yok şu anlık piyasada.

GTA 6yı akıcı oynayabilecek bir bilgisayara sahibim, ve ilk konsola ardından belki 1-1.5 sene sonra bilgisayara çıkmasını çok beklemek istemiyordum. 60 olayı çok üzücü.

GTA 6'yı akıcı oynayabilecek bir bilgisayara sahibim, ve ilk konsola ardından belki 1-1.5 sene sonra bilgisayara çıkmasını çok beklemek istemiyordum. 60 olayı çok üzücü.

Hocam vallah ben 60 FPS sonrasını ayırt edemiyorum sizi ne kadar etkiliyor bilmem ama çok takmayın bence bir süre sonra fark etmezsiniz bile.

Hocam vallah ben 60 FPS sonrasını ayırt edemiyorum sizi ne kadar etkiliyor bilmem ama çok takmayın bence bir süre sonra fark etmezsiniz bile.
Yıllarca kötü bilgisayar ile oyun oynadım. Ardından bu bilgisayarıma geçtim. Yeri geldiğinde fpsimin 100 mü 165mi olduğunu akıcılıktan bile çıkarabiliyorum.

120 FPS pek mümkün görünmüyor. Ayrıca GTA 6 gibi bir oyun 1080P'de heba edilmemeli.

Bütçeniz yeterliyse, sizi zorlamıyorsa Pro alınmalı tabii. Ama sadece GTA 6'yı oynayıp konsolu bırakacaksanız bir tane ithalatçı garantili slim alıp geçebilirsiniz de, Pro'ya o kadar para vermeye gerek yok bu senaryoda.

Ek olarak konsolda aldığınız 60 FPS ile PC'de aldığınız 60 FPS aynı değil. Konsolda frame pacing çok daha stabildir, VRR açarsanız da oyun yağ gibi akar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı