- Makaleler
- 8
Siyah büyük şeyler desek daha doğru olur.Ben büyük şeyler bekliyorum hocam.
Siyah büyük şeyler desek daha doğru olur.Ben büyük şeyler bekliyorum hocam.
GTA 6 ilk defa Avustralya Derecelendirme Kurumu tarafından +15 olarak derecelendirildi.
Kaynak: GTA 6'ya Dair Yeni Gelişme: Oyunun İlk Derecelendirmesi Ortaya Çıktı!
Şaşırmadım. GTA'nın ilk oyunlarından itibaren uyuşturucu ve seks sahneleri her oyunda istisnasız var. Belli şeyleri oyuna koyamazlar sadece. Siz biliyorsunuz belli şeyleri.GTA 6 ilk defa Avustralya Derecelendirme Kurumu tarafından +15 olarak derecelendirildi.
Kaynak: GTA 6'ya Dair Yeni Gelişme: Oyunun İlk Derecelendirmesi Ortaya Çıktı!
Oyun ortada yok ne diyorsun?Sjw'ler iyi domine ettiler oyun piyasasını +15 nedir ya? GTA dediğin oyun her şeyi barındırmalı yemişim oyun piyasasını, gözümden düştü oyun.
Oyun ortada yok ne diyorsun?
Diğer bütün GTA oyunları, Cyberpunk +18 sana da garip gelmiyor mu kanka? Eğer gerçekten +15 ise sokaktaki yayaya bile çarpamazsın saman gibi oyun olur. Bariz uyuşturucu kullanımı, çete, istediğin bütün özgürlükleri yapmak, bütün pislik şeyleribir GTA oyununda bunları yapamayacaksan ne anlamı var? Saman mı oynuyoruz? Ha belki incelemede olduğu gibi çıkmaz bilemiyorum ama +15 yakışmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.