GTA 6 ilk kez derecelendirildi

• Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 67
  • Görüntüleme 11.335
GTA V'den daha düşük yaş derecelendirmesine sahip olup nasıl "güçlü" seks sahneleri barındırıyor anlamadım.

Arcade oyununa çevirecekler GTA VI'yı heralde +15 nedir kuşbakışı izlediğin GTA 2 bile +18 olarak derecelendirilmişti.

Oyun ortada yok ne diyorsun?

Diğer bütün GTA oyunları, Cyberpunk +18 sana da garip gelmiyor mu kanka? Eğer gerçekten +15 ise sokaktaki yayaya bile çarpamazsın saman gibi oyun olur. Bariz uyuşturucu kullanımı, çete, istediğin bütün özgürlükleri yapmak, bütün pislik şeyleri :) bir GTA oyununda bunları yapamayacaksan ne anlamı var? Saman mı oynuyoruz? Ha belki incelemede olduğu gibi çıkmaz bilemiyorum ama +15 yakışmaz.

Diğer bütün GTA oyunları, Cyberpunk +18 sana da garip gelmiyor mu kanka? Eğer gerçekten +15 ise sokaktaki yayaya bile çarpamazsın saman gibi oyun olur. Bariz uyuşturucu kullanımı, çete, istediğin bütün özgürlükleri yapmak, bütün pislik şeyleri :) bir GTA oyununda bunları yapamayacaksan ne anlamı var? Saman mı oynuyoruz? Ha belki incelemede olduğu gibi çıkmaz bilemiyorum ama +15 yakışmaz.

Bu değişim SJW değil de Take-Two'nun "çocuklar çok para döndürüyor ebeveynleri korkutmayalım" politikasına yenilme olur.

Malum GTA V Online parası şirketi çok değiştirdi, Fortnite'a çevirdiler oyunu. RDR2'nin yapım aşamasının çoğu kısmı da GTA V Online parası öncesine denk gelmesi şüpheleri boşa çıkarmaz.

GTA Trilogy, RDR1 Remake fiyatlandırmaları ve kalitesi, GTA V PS5 tanıtımı falan aklı başında şirketin yapacağı işler değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı