GTA 6 nasıl bir sistem ister?

Kanka olması gerek o zaten. Ama şu anda Cyberpunk bile RX590 istiyor GTA 5 2025'te çıkacak. Minimum 1080 Ti önerilen 3060-TI olur diye düşünüyorum.

Dediğiniz kartların aynı güçte olması dışında burada RDR2'yı baz alırsak önerilen ekran kartlarında GTX1060-RX 480 var. Bunu 6 için *en kötü ihtimalle* minimum değer baz alırsak 1060 seviyesinde bir ekran kartı rahat GTA 6 açacaktır.

Dediğiniz kartların aynı güçte olması dışında burada RDR2'yı baz alırsak önerilen ekran kartlarında GTX1060-RX 480 var. Bunu 6 için *en kötü ihtimalle* minimum değer baz alırsak 1060 seviyesinde bir ekran kartı rahat GTA 6 açacaktır.
720p düşük ayarlar 30-45 FPS'e açmak diyorsanız ok

Konu aynı güçte olması değil.Bu zamandaki ağır bir oyunun bu sistemi istemesi 2025 in en ağır oyunu ne isteyecek konu bu.

Çok abarttiginizi düşünüyorum RTX 2060-i7 10. Nesil-16 GB ram ile yüksekte 40-60 fps alamayacaksam ne anlamı var oyunun? Kim oynayacak bu oyunu? Neymiş 2060 20 fps alırmış

Arkadaşlar GTA 6 çıksa tahmininizce nasıl bir sistem ister?

Arkadaşlar herkes 24 32 GB RAM 1milyon VRAM diyor. Kafayı mı yediniz. Dünyada 3 5 kişi mi oynayacak. Tabii ki RTX açıp Ultra ayarlardan bahsetmiyoruz. 16 GB RAM rahatça açar en Low'u çünkü çoğu insanın PC'si 16 GB RAM içeriyor. Firmalar oyunu çıkarırken dünyadaki insanların sistemlerinin özelliklerine göre çıkarıyor. Benim laptop örnek vereyim 16 GB RAM i5 12500H 3050 Ti Low ayarlarda 60 FPS alır. DLSS de olursa daha da yukarı çıkar. Kafayı mı yediniz 32 GB RAM ne SGXNSNXWGHWJXSHZ

Oyunun sızdırılan görüntüleri elbette son hali değildi ama görüntülere bakınca o kadar da sistem istemeyecektir dite düşünüyorum. Ayrıca GTA'nın optimize bir oyun olacağı açık. GTA 5 nasıl ki döneminde ortalama bir sistem istediyse bugün de öyle olacaktır.

Abarttın 32 GB RAM ne minimum 8 önerilen 16 olur
Bu benim şahsi düşüncem,ben 8 gb ramle kesinlikle çalıştırılamayacağını düşünüyorum.Bunu çıkmamış bir oyun üzerinden tartışmaya gerek yok zaten çıkınca görürüz,o zamanın şartlarına bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı