GTA 6 nasıl bir sistem ister?

Bahsettiğin kişiler sanal dünya ve gerçek dünya arasına sıkışmış maalesef. Rockstar'ın çıkaracağı GTA 6 için minimum sistem gereksinimi 3060 olsa dünyanın büyük kısmına satış yapamazlar. Peki pazarlama açısından baktığında, hedefleri doğrultusunda hiçbir başarı elde edemez. Steam verilerinde bile en fazla kullanılan ekran kartları arasında 1650 var :)

Ne yapacak Rockstar bu kitleyi göz ardı mı edecek?

O yüzden dediğiniz gibi uçana kaçana takılmamak lazım.

Hiç öyle olmayacak. Bahsettiğim ekran kartına sahip oyuncu sayısı çok yüksek. Bu kitleyi Rockstar kaybedemez. 1060 ekran kartı ile düşük orta ayarlarda 1080P'de rahat rahat oynanır oyun.
Kullanıcı kitlesi olsa ne olacak.2025de çıkacak en ağır oyundan bahsediyoruz senin dediğin kart şuan bile 1080p de oyunları kaldırmakta zorlanıyor kimsenin de umrunda değil.

Kullanıcı kitlesi olsa ne olacak. 2025'te çıkacak en ağır oyundan bahsediyoruz senin dediğin kart şu an bile 1080p de oyunları kaldırmakta zorlanıyor kimsenin de umurunda değil.

GTA 5 çıktığı zaman da bu yorumlar vardı. Hatta hâla PC alırken bazılarının ilk sorusu GTA 5 açar mı?..

Arkadaş ilk çıktığında düşük segment olan 940MX " bile " orta ayarlarda oynattı oyunu. Şimdinin klasmanında 3050 yerinde 860M vardı, 860M ile rahat rahat oynanıyordu.

Bu kadar uçup kaçmanızı anlamıyorum. Zamanı geldiğinde göreceğiz GTX 1060 ekran kartı duruma göre orta ayarlarda rahat rahat oynatacak GTA 6'yı.

Şayet bende 1070 Ti var, ihtiyacım olsa bugün bile yükseltirim ama ihtiyacım yok. Elimdeki ekran kartı ile GTA 6'yı da orta ayarlarda oynarım diye düşünüyorum.

Göreceğiz.

Oyunun çıkmasına en az 2 sene var bu da RTX 5000 ve RX 8000 serisinin çıkışından bile sonraya geliyor. GTX 1650 çoktan tarih olur saymıyorum da, RX 6600 gibi kartlar en iyi orta ayarlara yetecektir diye düşünüyorum.

İlk sayfada 750 Ti GTA V'i rahat oynattı deniyor eyvallah ama o kartın çıkışı GTA V'in bir sene sonrasına denk geliyor. Bu da aşağı yukarı "RTX 6050 GTA VI'yı rahat oynattı" demek gibi bir durum. Daha RTX 4050'yi bile masaüstünde görmedik bismillah.

Bende RX 6600 ve 11400F var. Bu sistem ile orta ayarlarda 60FPS verir diye düşünüyorum.

Bilgisayarınızı RDR2'de denediniz mi? O oyunda bile her taraf çöl ve orman olmasına rağmen oyun iyi bir bilgisayar istiyor, bir de büyük şehirli bir ortam düşünün yani Vice City'i düşünün onun gibi bir şehirde düşük ayarlarda ancak 40FPS alabileceğinizi düşünüyorum.

GTA 5 çıktığı zaman da bu yorumlar vardı. Hatta hâla PC alırken bazılarının ilk sorusu GTA 5 açar mı?..

Arkadaş ilk çıktığında düşük segment olan 940MX " bile " orta ayarlarda oynattı oyunu. Şimdinin klasmanında 3050 yerinde 860M vardı, 860M ile rahat rahat oynanıyordu.

Bu kadar uçup kaçmanızı anlamıyorum. Zamanı geldiğinde göreceğiz GTX 1060 ekran kartı duruma göre orta ayarlarda rahat rahat oynatacak GTA 6'yı.

Şayet bende 1070 Ti var, ihtiyacım olsa bugün bile yükseltirim ama ihtiyacım yok. Elimdeki ekran kartı ile GTA 6'yı da orta ayarlarda oynarım diye düşünüyorum.

Göreceğiz.
Ki hala daha 940M ile bu oyun 30 fps sabit şekilde orta ayarlarda oynanabiliyor.Optimizasyon iyi olursa çoğu kişi yine oynayabilir,ancak gerçekten kaliteli oynamak isteyenlerin bilgisayarını yükseltmesi şart olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı