GTA 6 Oyununa Yönelik Oyun Konsolu Tercihi: Xbox Series X mi, PlayStation 5 mi?

egrsl

Femtopat
Katılım
2 Kasım 2023
Mesajlar
30
Selam herkese,

GTA 6 duyuruldu bildiğiniz üzere ve biraz erken olsada ben şimdiden bir oyun konsolu almak istiyorum, hangi konsolu tercih etmem gerektiği konusunda karar veremiyorum. Xbox Series X mi yoksa PlayStation 5 mi daha uygun olabilir, bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle, her iki konsolun artı ve eksileri konusunda bilgi almak istiyorum. Hangisi daha iyi bir performans sunuyor? Ayrıca, global ölçekte hangi konsolun kullanıcı sayısı daha fazla ve Türkiye'de hangisinin kullanıcı sayısı daha fazla?

Bir diğer konu ise ücretli üyelikler. Hangisi daha avantajlı?

Son olarak, oyun dışındaki uygulamalarda, özellikle YouTube, Twitch ve Discord gibi platformlarda, hangi konsol daha iyi bir performans gösteriyor?

Eğer bu konularda deneyimlerinizi, önerilerinizi veya bilgi sahibi olduğunuz noktaları paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler!
 

Dosya Ekleri

  • resim_2023-12-06_232446803.png
    resim_2023-12-06_232446803.png
    743 KB · Görüntüleme: 68
Eğer amaç GTA VI ise PS 5 Pro'yu beklemelisin. Yayıncılık platformları için de Playstation çok daha iyi. PS'nin yayın çözünürlüklerine XBOX çıkamıyordu. Sonra düzelttiler mi bilmiyorum ancak zannetmiyorum da. Bence beklemelisin birkaç aya duyururlar, sonraki birkaç ay sonra da yavaştan ön siparişe açarlar zaten.
30 binden başlayan fiyatlarla alır değil mi hocam Pro yu?
Playstation 5 al çok ucuz şuan Nisan dan sonra çok artacak fiyatı.
 

Geri
Yukarı