Çözüldü GTA 6 görüntüleri gerçek mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar video gördüm kadın karakterde oynuyorlardı gerçek mi görüntüler bulamadım videoyu çok heyecanlıyım.
Güncelleme:
Sızıntılar gerçek GTA 6 videoları artık modlu 5 falan demeyin Enis falan açıkladı.

Rockstar Games tek tek videoları kaldırtmak için uğraşıyor Twitter'dan video atanların kaldırıldı ben indirdim videoları anı olsun en azından :D

Yayan kanalların çoğu kapandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar video gördüm kadın karakterde oynuyorlardı gerçek mi görüntüler bulamadım videoyu çok heyecanlıyım.
Güncelleme:
Sızıntılar gerçek GTA 6 videoları artık modlu 5 falan demeyin Enis falan açıkladı.

Rockstar Games tek tek videoları kaldırtmak için uğraşıyor Twitter'dan video atanların kaldırıldı ben indirdim videoları anı olsun en azından :D

Yayan kanalların çoğu kapandı.
fake olsaydı rockstar direkt olarak bu fake derdi işin garbi bazı youtuberlere telif attı yani bu benim oyunum görselini kullanma dedi üstüne üstlük grafikler gta5 i andırsada bunun fizikler tıpkı rdr2 gibi grafik konusu ise videoların çok erken geliştirmeden kalması tahminimce 2018-19 civarından kalma ayrıca kodlardan bunun bir oyun motoruyla yapıldığı gözüküyor yani bir edit değil rockstar harici kimse öyle fizik yapamaz ayrıca bu kadar kısa sürede bu kadar sızıntı ile birebir uyuşan bir video üretilemez yani çok yüksek ihtimalle gerçek.

Fake olsaydı Rockstar direkt olarak bu fake derdi işin garbi bazı YouTuber'lere telif attı yani bu benim oyunum görselini kullanma dedi üstüne üstlük grafikler GTA 5'i andırsada bunun fizikler tıpkı RDR2 gibi grafik konusu ise videoların çok erken geliştirmeden kalması tahminimce 2018-19 civarından kalma ayrıca kodlardan bunun bir oyun motoruyla yapıldığı gözüküyor yani bir edit değil Rockstar harici kimse öyle fizik yapamaz ayrıca bu kadar kısa sürede bu kadar sızıntı ile birebir uyuşan bir video üretilemez yani çok yüksek ihtimalle gerçek.

Rockstar onayladı gerçek.

Ben buna bir şey demedim. Benim tepki gösterdiğim kısım "Sızan görülerden ortaya çıkıyor." gibi bir cümle kurup komik bir şekilde bir oyunu erken sürüm görüntüleri üzerinden eleştirmeye çalışman, GTA V örneğini de bu yüzden verdim. Neticesinde şu mesajı ben yazmadım değil mi?
O söylediğim bir eleştiri değil. Çoğu kişi izlenen yoldan memnun çünkü. Yine kendi adıma, bana göre pek bir değişim olmayacağı yönünde bir yorum. Oynanış olarak devrim niteliğinde farklılık olacağını düşünmüyorum. Bu da kullandıkları motordan kaynaklı zaten. Görüntüler olmasa bile görüşüm aynı olurdu. Görüntülere baktım ve değişik şeyler deneyecekleri hissine kapılamadım. Belki ben çok şey bekliyorumdur fakat dediğim gibi genel oyun sektörü beni artık çok baydı. İşin özü bu. Keyif alamıyorum. Kendi adıma yorum yaptım yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı