GTA 6 tahmini sistem gereksinimleri

Hayır ayarlayamazlar, yeni oyunlara bakarsanız önerilen kısmına hep SSD yazıyorlar. Ayrıca bence 120-140 GB baya iyimser bir değer. 2015'te çıkan oyunun 80 GB olduğunu düşünürsek daha geliştirme aşamasında olan bir oyun bence çok daha fazla olacaktır.
Ha sen HDD: kısmına takıldım, onu depolama alanı olarak yazdım ben. SSD veya HDD kullanabilirsin tabii ki. 200GB'a çok diyorsunuz 140'a kadar düşürdüm şimdi az diyorsun hahaha iyimiş.
 
Bence de adam diyor 2070 Super ulan utanmazsa 2080 Ti diyecek.
Bütün sistem tahmini konuları aynı oluyor. Desteksiz bir şekilde abartmak baba mesleği sanki. :) Minimum GTX 960 falan deseler yine orantılı bir tahmin diyeceğim ama adam RTX ile açılışı yapıyor. :D Ne zaman çıkacağı da belirlenmiş değil bildiğim kadarıyla. Konunun kendisi yanlış en başta. :)
 
İlk çıktığı zaman optimizasyon özürlü olacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
ben aslında ilk başta sadece ps5 e çıkıcak diye düşünüyorum zaten rockstar bu konuda çok kendini aştı her kesimin oynayabilmesi için optimizasyonu oldukça iyileştirmye çalışıyor gta 6 2 yıl sonra pcye çıktı çünkü oraya adepte ettiler project red böyle birşey yapmadı
 
İlk çıktığı zaman optimizasyon özürlü olacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Ben aslında ilk başta sadece PS5'e çıkacak diye düşünüyorum zaten Rockstar bu konuda çok kendini aştı her kesimin oynayabilmesi için optimizasyonu oldukça iyileştirmye çalışıyor GTA 5 2 yıl sonra PC'ye çıktı çünkü oraya adepte ettiler project Red böyle bir şey yapmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı