GTA 6'nın ertelenmesi PS5 için bir satış stratejisi olabilir mi?

Silverhandim

Picopat
GTA 6 yüzünden birçok kişi yeni nesil konsol aldı ama oyun ertelendikçe erteleniyor. Bu da PS6 çıkış tarihine yaklaştı neredeyse. Sizce bu bir pazarlama stratejisi olabilir mi? Madem oyunda bu kadar eksiklik var, neden o zaman 2025 sonu, 2026 Mayıs, Kasım 2026 diyorsunuz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl sonuna alarak oyun için etkileşimi daha çok arttırmak istiyorlar yıl ortasında yıl sonu gibi bir etkileşim olmaz o yüzden. Aynı zamanda dediğiniz gibi PS6 çıkışına denk getiriyorlar bu ikisi çıktığında oyuncular ikisini birden almak isteyecek.

Yıl sonuna alarak oyun için etkileşimi daha çok arttırmak istiyorlar yıl ortasında yıl sonu gibi bir etkileşim olmaz o yüzden. Aynı zamanda dediğiniz gibi PS6 çıkışına denk getiriyorlar bu ikisi çıktığında oyuncular ikisini birden almak isteyecek.

PS 6 28'den önce çıkmayacak.

Hocam ben bunu çok düşünüyordum ama böyle bir şey olması imkansız.

Rockstar çoktan GTA 6'nın PS5 için çok rahat çalışacağını söyledi yani bence kimse o masrafa girip de PS6 almaz.

Ve PS6'nın özel oyunları falan da olması lazım bence Sony böyle bir şeye henüz hazır değil.

Ama bir kere daha ertelenip 2027 de falan çıkarsa oyun belki böyle bir ihtimal olabilir.

Ertelenmesi gayet normal. Risk almak istemiyorlar yıllardır uğraşılan ve para basılan bir oyun. Ayrıca GTA 5'de PS3'ün son döneminde çıktı ve RDR2'de 2 kez ertelendi. GTA 6'da bunlar gibi olacak. Ayrıca Rockstar PS6'da toplamaz bütün ilgiliyi. Hem PS5, hem PS6 hemde PC üzerinden bir kişiye 3 kere satacaklar.

Bence ertelenmeyecek ama şuan Rockstar'da sendikalaşma olayı var bu büyürse oyun bir kez daha ertelenebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı