GTA 6'nın Türkçe olması için ne yapmalıyız?

Siz almasanız da en az 2-3 milyon kişi ülkemizde alacaktır. Kısacası boşuna uğraşmayın. Bunu söylemek zorundayım, siz almayınca firmanın hiçbir kaybı olmayacak. Ve bunu da söylemek zorundayım maalesef İngilizce evrensel bir dil olduğu için bilmekte fayda var.

İngilizce evrensel olarak, evet bilmemiz gerekiyor. Ama İngilizce bilmiyoruz diye kendi dilimizden mahrum kalamayiz. Evet, ben almayınca firmanın kaybı olamaz ancak ülkedeki 2 milyon oyuncu almazsa çok şey değişir. Türk oyuncuları bir şekilde ikna edebilsek en azından sesimizi duyurana kadar oyunu almayız. Ama kimse böyle bir şey yapamaz maalesef.

Milyonlarca dolar vermediğin sürece hiçbir şey yapamazsın.

İşte bu yüzden kampanya başlatalım diyorum.

Bu konuda yapacak pek bir şey yok.

Anca çok iyi örgütlenip Twitter'da sesimizi duyurabiliriz fakat sadece duyurmuş oluruz.

Sesimizi duyurabilirsek belki bizi hesaba alırlar.

Hocam Rockstar bizi önemli bir pazar olarak görmüyor bunu sağlamak için pazarı güçlendirmeliyiz bunu da ülke durumlarından dolayı zor. Adamlar ucuz bir fiyata Türkçe çeviri yapabilecek onlarca kişi bulabilir aslında ama yapmıyolar bu kadar basit.

En uyuz olduğum konu benim de bu işte.
Adamlar Türkiye 'de milyonlarca kullanıcıya sahip ama Türkçe dil desteği yok.
Aynısı Valve için geçerli Counter Strike oyunları yıllardır milyonlarca Türk oyuncu oynuyor ama Türkçe seslendirme yok. Bak Riot 'a Valorant oyununa adamlar çıktığı gibi Türkçe desteği çıkardı.

En uyuz olduğum konu benim de bu işte.
Adamlar Türkiye 'de milyonlarca kullanıcıya sahip ama Türkçe dil desteği yok.
Aynısı Valve için geçerli Counter Strike oyunları yıllardır milyonlarca Türk oyuncu oynuyor ama Türkçe seslendirme yok. Bak Riot 'a Valorant oyununa adamlar çıktığı gibi Türkçe desteği çıkardı.
CS 1.6'dan bahsediyorsan o oyun bayağı eski o yüzden ona dil desteği getirmenin anlamı yok. Kaldı ki Valve Türkiye için yapabileceği bütün desteği Steam aracılığıyla yeterince yaptı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı