GTA 6'nın fiyatı ne olacak?

İyi yaklasmak istemistim.

Su acidan disk içermeyen Series X modelinin fiyati 549, 99 dolar oldugundan oyun da bence 100-150 dolar olur cunku cok buyuk yapim, ondan dolayi 750 dedim zaten Xbox bazi oldugunu yazdim
100 dolar diyen var 70 dolar diyen var ortalamasını alacak olursak 85 dolar. Peki dolar kuru 2026 da türkiye de ne olur? Bence euro'yu dolar yakalamaya çalışacak ve 50 TL kadar olacak buna göre:

4000 TL civarlarında oyunu edinebiliriz gibime geliyor, aşırı da pahalı değil şuan ki ekonomide.

Eki Görüntüle 2533674
Abartmayın hocam. Oyun konsolu için 750 dolar mı demek istediniz.

Ama zam gelebilir.

Ya da Series S tercih edilebilir performansi az ama olsun ben zamaninda 12.000 TL iken aldim ve Game Pass'e gelirse cikis gunu oynarim.

Tabii. Bence az söyledin switch 2 fiyatı en az 300 dolar olur cihazla aynı paraya satarlar artık. Konsol 600 dolar 750 dolar olması için oyunun 150 dolar olması lazım böyle bir dünya yok. Sektörü bilmeden kesin yorumlar yapmak doğru değil.

"Xbox Series X dijital sürümü 449, 99 ABD doları / 429,99 sterlin fiyatla satışa sunuluyor. 25 eki 2024" ama oyun konusunda evet az söylemişim aslında sektöre hakimim ama evet tahminim mantıksız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı