GTA 6'nın hikayesi nasıl olacak?

Atakergit

Decapat
Daha fazla  
Sizce GTA 6'nın hikayesi nasıl olacak?
GTA 5 gibi absürt bir hikayesi gibi mi olacak?
Yoksa GTA 4, Vice City veya San Andreas gibi ciddi bir hikayesi mi olacak?

Henüz tam bir bilgi yok ama. İddalara göre jason gizli bir polismiş sonra lucia ile arasındaki bağdan dolayı polislikten vazgeçip suça karışıyormuş gibi bir söylenti vardı.

Ben GTA 5'e göre biraz daha ciddi olacağını düşünüyorum fakat GTA 4 kadar karanlık olmaz bence. New York gibi bir metropolde değil de daha renkli bir şehirde geçecek. Bu durum atmosferi yumuşatır yani.

Bence serinin en iyi hikayesine sahip oyunu olacak. Zaten 11 yıl önce çıkarttıkları 5. oyunun görev dizaynı ve işlenişi güzeldi onun üstüne birde RDR2 yaptılar. Bence ne yapması gerektiklerini çok iyi biliyorlar. Bu yüzden de serinin her konuda en iyi hikayesine sahip olacağını düşünüyorum. Belki San Andreas efsaneliği olmaz ama çok iyi olur.

Bence serinin en iyi hikayesine sahip oyunu olacak. Zaten 11 yıl önce çıkarttıkları 5. oyunun görev dizaynı ve işlenişi güzeldi onun üstüne birde RDR2 yaptılar. Bence ne yapması gerektiklerini çok iyi biliyorlar. Bu yüzden de serinin her konuda en iyi hikayesine sahip olacağını düşünüyorum. Belki San Andreas efsaneliği olmaz ama çok iyi olur.
Ben şahsen GTA 5 oyununun hikayesini beğenmedim.
Özellikle de Trevor'un gelir gelmez Johnny Klebitz'i öldürmesi ardından da koskoca Lost çetesini tek başına çökertmesi çok saçmaydı.

Ben şahsen GTA 5 oyununun hikayesini beğenmedim.
Benim için de San Andreas'tan sonra gelir. Ben aslında direk hikayesine iyi demedim. İşlenişini ve görev dizaynını beğendiğim söyledim. Evet GTA 5 genel olarak absürt bir oyun. Hikaye konu olarak normal yani. Klasik bir Hollywood, kaos. Açıkçası Vice City, San Andreas ve 5 daha çok GTA ruhu gibi hissettirse de GTA 4 mafya oyunu gibi hissettiriyor. O yüzden GTA 4 gibi ağır bir hikayesinin olacağını düşünmüyorum. Yine dramatik olacak gibi evet çünkü karakterler daha böyle duygusal hissettiriyor ama işleniş açısından GTA kaosu mutlaka olacaktır. Olmazsa eğlenceli olmaz çünkü genel olarak. Yani GTA 4 benim için çok iyi bir oyundur. Fakat iyi bir GTA oyunu değildir.

Hikaye güzel olmalı. İnsanlar bunca yıldır bekliyor açık dünyada yan görevler ve hikaye güzel olmazsa kaos olur oyun tarihe facia olarak geçer . Fakat yine de bir San Andreas gibi olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı