GTA Definitive Edition Mobile çıktı!

Ben TapTap üzerinden indirdim önce sonra rockstar dosyaları oluşunca da androidoyunclub dan indirdiğim dosyaları oraya attım. Androidoyunclub sitesinde yazıyor zaten nasıl yapıldığı. Redmi 12 cihazımda ortanın biraz altı resouliton da kasmıyordu. Gta Vice City indirdim bu arada.

Ben taptap üzerinden indirdim önce sonra Rockstar dosyaları oluşunca da androidoyunclubdan indirdiğim dosyaları oraya attım. Androidoyunclub sitesinde yazıyor zaten nasıl yapıldığı. Redmi 12 cihazımda ortanın biraz altı resouliton da kasmıyordu. GTA Vice City indirdim bu arada.

O 1-2 MB olayı taptap üzerinden de oluyor mu hocam?

Screenshot_20231217_121807_Chrome.jpg

3 oyun toplam 1300 TL. O yüzden uyarı yemeyeceğimi düşünerek kısa bir acıklama yapayım. 1-2 MB'lık dosyayı APKPure'ya da Tap Tap gibi uygulamalardan indirme başlatıp iptal ederek yapabilirsiniz. (APKPure daha basit.) Ardından toprak abinin 900 MB'lık dosyasını indirip açın. Ek bir kurulum başlayacak. Başta yaptığımız 2MB bunun başlayabilmesi için. Toprak abi neden OBB dosyası olarak koymamış onu çözemedim.

Eki Görüntüle 2055573

3 oyun toplam 1300 TL. O yüzden uyarı yemeyeceğimi düşünerek kısa bir acıklama yapayım. 1-2 MB'lık dosyayı APKPure'ya da tap tap gibi uygulamalardan indirme başlatıp iptal ederek yapabilirsiniz. (APKPure daha basit.) Ardından toprak abinin 900 MB'lık dosyasını indirip açın. Ek bir kurulum başlayacak. Başta yaptığımız 2MB bunun başlayabilmesi için. Toprak abi neden OBB dosyası olarak koymamış onu çözemedim.

OBB yok çünkü kendisi de dedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı