İnceleme GTA IV inceleme

Ömer Ercan

Picopat
Katılım
8 Aralık 2023
Mesajlar
144
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selam bugün çıkışının üstünden 16 yıl geçmiş olan ve birçok GTA severin en çok sevdiği GTA oyunu olan GTA IV için inceleme yapmak istedim.
Benim bu oyun hakkındaki düşüncem biraz fazla abartıldığı yönünde. Dönemine göre mükemmel bir iş hala GTA V'i kaldırmayan bilgisayarlar için mükemmel bir alternatif. Farklı bir oynanışa sahip güzel olan bir oyun.

HİKAYE
Bu oyunun sevilmesinin en büyük odağı hikaye. Fakat ben o kadar çok sevemedim nedense. Bana biraz sıkıcı ve kopuk hissettirdi. Hikayenin çok büyümemesi, veya saçma sapan işler yapmamamız aslında sevmediğim bir olay da değil hoşuma gitti. Ama bir yerden sonra çok sıkan bir hikayesi var. Hikayesini oynamadığım zaman oyunu oynayanlar GTA serisinin en iyi hikayesi olduğunan, aşırı dramatik ve müthiş bir hikaye anlattığından falan bahsetti fakat ben öyle bir şey göremedim. Karakterimiz yabancı uyruklu bir asker ve ABD'ye kuzeni Roman için ve intikam için geliyor. Oyunun hikaye tonu bana biraz vasat geldi. Renklilik yok gibi hissettiriyor. Şehir ve karakterlere de bağlı bu durum biraz. Fakat GTA gibi eğlenceli bir seriden böyle bir iş açıkçası farklı ve sıkıcı geldi. Hikaye fikri iyi olabilir ama işleyişi o kadar da iyi değil. 6/10
 

Geri
Yukarı