GTA IV mi Mafia 2 mi?

Bu ikisi arasından ise Mafia 2 öneririm. GTA 4 PC portu optimizasyon sorunlu. Eğer sorun yaşarsanız canınız çok sıkılır. Hem Mafia 2 oynanış olarak GTA 4'e göre daha yeni ve daha iyi bir oyun gibi geliyor bana.

GTA IV Rockstar Games in sitesinde 191 TL olmuş ama Mafia 2 de çok güzel karar veremedim o da 260 TL... ama fiyatından dolayı GTA IV yi alıcam sanırsam.
Mafianın 3 oyunu birlikte epicte 374 TL. Mafia 1 in remake versiyonuda çok iyi oyundur. 3 farklı oyun isterseniz Trilogy alın derim.

Bu ikisi arasından ise Mafia 2 öneririm. GTA 4 PC portu optimizasyon sorunlu. Eğer sorun yaşarsanız canınız çok sıkılır. Hem Mafia 2 oynanış olarak GTA 4'e göre daha yeni ve daha iyi bir oyun gibi geliyor bana.
evet optimizasyon konusunu bir kaç yerde daha duymuştum. Benim PC de o kadar iyi bir pc değil

GTA 4 biraz daha buglu sorun yaşayabilirsiniz fakat 2 oyunda birer başyapıt. İkisini de oynamalısınız hangisini seçeceğinize karar veremediyseniz hala internete yazı tura yazın.

Biraz daha bekle kış indirinde Mafia trilogy uygun fiyata düşüyor en son 90 lira filandı GTA 4 Steam'de 5 dolara düşüyor.

Mafianın 3 oyunu birlikte epicte 374 TL. Mafia 1 in remake versiyonuda çok iyi oyundur. 3 farklı oyun isterseniz Trilogy alın derim.
Hocam definitive ye benim sistem ne yazık ki izin vermiyor. Zaten classic sürümünü alıcam

Biraz daha bekle kış indirinde Mafia trilogy uygun fiyata düşüyor en son 90 lira filandı GTA 4 Steam'de 5 dolara düşüyor.
mafia 1 i geçip direkt 2 yi oynasam bir şey kaybeder miyim yada eksik olur mu

Oyun alacağım ama karar veremedim. İkisi de çok güzel oyunlar ve 1 tanesini almak istiyorum. Sizce hangisi?
Hangisi hoşunuza giderse onu alın.
Ben şahsen GTA 4 tercih ederdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı