Çünkü GTA IV'dür.En uzun oynadığım GTA oyunu GTA: San Andreas ve GTA III'tür. Ama ben GTA oyunları pek sevmem. GTA IV biraz iyiydi.
Çünkü o zaman çıktığında oynayamamıştım ve internetten oyun videolarını izlediğimde çok başkaydı. Gerçekçiydi.
GTA San Andreas ve GTA V gibi uçuk insanlar ile dolu bir evreni yok. Karanlık bir havası vardı.
Ayrıca modellemeleri fena değil.
Eğer bir sıralama yaparsam bunlar arasında;
GTA: San Andreas > GTA IV > Cyberpunk 2077 > GTA V > GTA III > GTA Vice City.
GTA Vice City'i çocukluğumdan beri hiç sevmem. Hep o minik uçak yüzünden.
Remastered'e ihtiyacı yok.Hikayesi ve çoğunlukla beğenilmeyen o soğuk dünyası benim çok hoşuma gitmişti. GTA IV yaklaşık 1500-2000 saat oynamışımdır ama GTA V 50 saatte bıraktım. Keşke Remastered versiyonu gibi bir versiyonu gelse.
Yorumu yazdığımda Rockstarın ucube Remastered versiyonları yoktu bence de Remastered versiyon gelmesin GTA IV bu haliyle yeterliRemastered'e ihtiyacı yok.
RDR 2'de öyle ama bayılıyorsun onaGTA IV oldukça sıkıcıydı benim için. Harita çeşitliliği yok. Görev çeşitliliği desen o da yok sürekli bir yere gidip çatışmaktan ibaret oyunun görevleri. Bir yerden sonra aşırı sıkıcı oluyor. Kendini çok tekrar eden bir oyun.
RDR 2'de öyle ama bayılıyorsun ona.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.