GTA IV neden güzeldir?

DLC'İ ile hikaye bağlayan bir oyun. Aynı Mafia II gibi. En önemlisi arkadaşların dedikleri gibi fizikleri harika. Ama gel gelelim karanlık havası sıkıyor oyuncuyu.

En uzun oynadığım GTA oyunu GTA: San Andreas ve GTA III'tür. Ama ben GTA oyunları pek sevmem. GTA IV biraz iyiydi.

Çünkü o zaman çıktığında oynayamamıştım ve internetten oyun videolarını izlediğimde çok başkaydı. Gerçekçiydi.
GTA San Andreas ve GTA V gibi uçuk insanlar ile dolu bir evreni yok. Karanlık bir havası vardı.
Ayrıca modellemeleri fena değil.

Eğer bir sıralama yaparsam bunlar arasında;

GTA: San Andreas > GTA IV > Cyberpunk 2077 > GTA V > GTA III > GTA Vice City.

GTA Vice City'i çocukluğumdan beri hiç sevmem. Hep o minik uçak yüzünden.
Çünkü GTA IV'dür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA IV güzeldir çünkü gerçekleri açığa çıkarır. Hikayesi de gayet güzel atmosferini sevmeyenler var küçük ayarlarla biraz daha canlı olabiliyor ancak olay da o atmosfer.

Bence hikayesi, fiziği, atmosferi ve getirdiği yeni mekaniklerden dolayı.

GTA IV oldukça sıkıcıydı benim için. Harita çeşitliliği yok. Görev çeşitliliği desen o da yok sürekli bir yere gidip çatışmaktan ibaret oyunun görevleri. Bir yerden sonra aşırı sıkıcı oluyor. Kendini çok tekrar eden bir oyun.

GTA IV oldukça sıkıcıydı benim için. Harita çeşitliliği yok. Görev çeşitliliği desen o da yok sürekli bir yere gidip çatışmaktan ibaret oyunun görevleri. Bir yerden sonra aşırı sıkıcı oluyor. Kendini çok tekrar eden bir oyun.
RDR 2'de öyle ama bayılıyorsun ona :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı