GTA IV: The Complete Edition'u downgrade yapmak mantıklı mı?

nVerr

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Oyunun optimizasyonunu bir nebze arttırsın bana yeter. Daha önce hiçbir modunu kullanmadım eğer FPS'e etki eden veya kullanışlı modları varsa nelerdir? Ekran kartım Intel HD 520, ağır modlar bilgisayarımı yorar.
Ve downgrade yapmak Steam'de veya Rockstar'a göre ban sebebi mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu iki videoyu izle ve söylenenleri yap ben oyunu öyle oynadım ve çoğu zaman stabil 90 FPS verdi, (RTX 3060'ım var) ama oyuna girdikten sonra uzaklık mesafesi araç yoğunluğu gibi ayarları 50-60 (PC kötü ise 45-50 yap) arasına çekmen gerekiyor.

Bu iki videoyu izle ve söylenenleri yap ben oyunu öyle oynadım ve çoğu zaman stabil 90 FPS verdi, (RTX 3060'ım var) ama oyuna girdikten sonra uzaklık mesafesi araç yoğunluğu gibi ayarları 50-60 arasına çekmen gerekiyor.

Ben de bu ikisini kullandım, hocam bu arada modları kurmak karışık geliyorsa ya da downgrade vesaire, crack sitelerinde en iyi çalışan versiyonu ve bu modların halihazırda kurulmuş hali veriliyor, önermiyorum sadece söyleyeyim dedim.

Daha önce oynadım hocam, bana 40-50 FPS verse yeter :)
Hocam bende önceden gtx 940m vardı modlara rağmen oynatmıyordu tuhaf. Şansınızı arkadaşın attığı modlar ile deneyin, downgrade yapmanıza gerek yok, videoda bahsediyor zaten.

Bu iki videoyu izle ve söylenenleri yap ben oyunu öyle oynadım ve çoğu zaman stabil 90 FPS verdi, (RTX 3060'ım var) ama oyuna girdikten sonra uzaklık mesafesi araç yoğunluğu gibi ayarları 50-60 (PC kötü ise 45-50 yap) arasına çekmen gerekiyor.

Ben de bu ikisini kullandım, hocam bu arada modları kurmak karışık geliyorsa ya da downgrade vesaire, crack sitelerinde en iyi çalışan versiyonu ve bu modların halihazırda kurulmuş hali veriliyor, önermiyorum sadece söyleyeyim dedim.

Hocam bende önceden GTX 940M vardı modlara rağmen oynatmıyordu tuhaf. Şansınızı arkadaşın attığı modlar ile deneyin, downgrade yapmanıza gerek yok, videoda bahsediyor zaten.

Çok teşekkür ederim ❤️

Technopat Haberler

Geri
Yukarı