GTA IV vs GTA V

Karşılaştırmaya pek açık oyunlar değiller. GTA 5 gerçekten üzerinde çok fazla emek olan bir oyun. GTA 4 ile ilgili fizikleri o döneme göre iyi diyebilirim ancak bu bana ekstra bir oynama zevki vermiyor. Eğer 3 arkadaşınız varsa GTA Online'da saatlerce sıkılmadan görev yapabilirsiniz. Tek sevmediğim yönü Story modun görevleri çok kısa sürede bitti yani doyamadım oyuna.
 
GTA V grafik daha iyi Online var ama yani daha düşük PC için GTA IV efso.

Acaba hiç GTA4 oynadın mı? GTA 5'den daha fazla sistem istiyor o oyun optimizasyonu acayip sıkıntı ben GTA 5 40 FPS oynarken GTA4'ü 10-50 FPS arası oynadım ve aşırı drop giriyordu GTA 5 de hiç drop vs yoktu.
 
GTA V oyununu bir kere oynadım, bitirdim. Olması gerektiği gibi grafikleri zaten çok güzel, ona laf yok ama ben hikayesini ve anlatma biçimini kendimce sevemedim. Ama oyun bazı fizik saçmalıkları hariç, güzel kesinlikle kötü denecek bir oyun değil. Ama keşke GTA IV de olduğu gibi çeşit çeşit mekanlara da girebilseydik. GTA IV demişken o oyunu daha hiç oynamadım, sadece internetten 2 bölümünü falan izledim ve bir gün oynarım diye gerisini de izlemedim. Oynamadığım bir oyun hakkında konuşmak saçma olacağı için GTA IV hakkında konuşmuyorum. Bunun dışında GTA III, Vice City ve San Andreas'ı da oynadım bir çok kere. Vice City'nin ayrı bir anısı ve havası olmasına rağmen, benim en sevdiğim oyun GTA San Andreas olmuştur. Tekrar tekrar dönüp 5 kere bitirmiştim. Grafik konusunda kesinlikle GTA V ile karşılaştırılamaz ama oynanış olarak o sadeliği ve mekanikleri bence çokça eğlenceli. Ayrıca hikayesini ve karakter tiplemelerini de ayrıca seviyorum. Bu benim görüşüm.
 
net bildiğim merak edip araştırdığım konulardan birisi gta5, gta4ün geliştirilmiş hali ve bazı fazlalıklarının kısıldığı hali. bu gibi konular konuşulduğunda hala en iyisinin gta sa denmesi san ki ben yapmışım gibi gururumu okşatıyor gerçekten :) onun yeri hep ayrı, o zaman da öyle bir şeyi düşününce gta 5in bile yetersiz kaldığını düşünebilirsiniz. işe kuşak çatışmaları girdiği için sonuca varılmaz :D
 
Gta 4 potansiyeli var. Fakat oynarken açık dünyası beni bayağı sıktı. Fizik, hikaye vs iyi de Gta V renkli dünyası, içindeki kaos bence öne geçirmeye yeter.
 

Geri
Yukarı