Bir daha denermisiniz? Ayrıca garajlarınıza bakarmısınız?Online'da uzun süre modifiye edip iyi meblağ harcadığım aracın modifiyesi kayboldu ve araç default haline döndü. Parayı çok takmam ama sürekli olursa sıkıntı.
Daha şimdi baktım yok en baştan modiiye ettim aracı.Bir daha denermisiniz? Ayrıca garajlarınıza bakarmısın
Kesinlikle. Garaj + param gitmedi diye seviniyomBilgisayarda oynuyorsan bence modcular yapıyordur iyiki arabani silmemisler ona sükret.![]()
Bağzen rockstarin kayit serverinde problem oluyor oyunu kayit etmiyor,birdaha dene modifiyeyi.Daha şimdi baktım yok en baştan modiiye ettim aracı.
Kesinlikle. Garaj + param gitmedi diye seviniyom![]()
Yaptım en baştan modifiyeyi garaja kaydettim. Yapcak bişi yok. Rockstar serverlarını deniz kenarı mangalda pişirirmiş gibi yakmaya devam ederse online da düzgün adam kalmicak.Bağzen rockstarin kayit serverinde problem oluyor oyunu kayit etmiyor,birdaha dene modifiyeyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.