Daha fazla
Soru başlıkta.
M ye basıp açılan menüden Hide Options kısmından işe yaramayan şeyleri kapatabilirsin.Bana görev vermedi direkt bir yere attı.
Bu arada haritada 250 tane şey var bu normal mi?
Öncelikle esc yapıp online bölümüne geliyorsun sonra oradan jobs bölümüne girip quick joba basıyorsun sonrada adversy mode gibi birşey olması lazım onları oyndaığında x2 para gelecektir yani normal bir maç kazandığında 8k alıyorsan o adversy de 16k alırsın ben bu yöntemle günde 100-150k kasıyorum not: günde 2-3 saatini bu oyunu oynamaya ayırırsan rahatça 250-300k kasabilirsinSoru başlıkta.
Parayı aldın hacker banlanır ise sende ban yersin diye duymuştum.Elbet para saçan bir hacker göreceksin. Saçtığı paraları alınca oyundan sıkılmaya başlayacaksın her şeye sahip olduğun için anca güncelleme geldiğinde oyuna girersin. Aynısı bana da oldu. Hacker dropladı sadece güncellemelerde giriyordum artık girmiyorum bile![]()
Ban yemedim. Parayı harcamadığım için param silinmiştir 2-3 aydır girmiyorum.Parayı aldın hacker banlanır ise sende ban yersin diye duymuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.