GTA Online başlangıçta ne yapılmalı?

Bana görev vermedi direkt bir yere attı.
Bu arada haritada 250 tane şey var bu normal mi?
M ye basıp açılan menüden Hide Options kısmından işe yaramayan şeyleri kapatabilirsin.

Soru başlıkta.
Öncelikle esc yapıp online bölümüne geliyorsun sonra oradan jobs bölümüne girip quick joba basıyorsun sonrada adversy mode gibi birşey olması lazım onları oyndaığında x2 para gelecektir yani normal bir maç kazandığında 8k alıyorsan o adversy de 16k alırsın ben bu yöntemle günde 100-150k kasıyorum not: günde 2-3 saatini bu oyunu oynamaya ayırırsan rahatça 250-300k kasabilirsin

Elbet para saçan bir hacker göreceksin. Saçtığı paraları alınca oyundan sıkılmaya başlayacaksın her şeye sahip olduğun için anca güncelleme geldiğinde oyuna girersin. Aynısı bana da oldu. Hacker dropladı sadece güncellemelerde giriyordum artık girmiyorum bile :)

Elbet para saçan bir hacker göreceksin. Saçtığı paraları alınca oyundan sıkılmaya başlayacaksın her şeye sahip olduğun için anca güncelleme geldiğinde oyuna girersin. Aynısı bana da oldu. Hacker dropladı sadece güncellemelerde giriyordum artık girmiyorum bile :)
Parayı aldın hacker banlanır ise sende ban yersin diye duymuştum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı