Merhaba herkese ben arkadaşımdan GTA Online hesabı aldım ama oyuna girdiğimde 8000 Level olduğunu gördüm. Yeni karakter açmadan nasıl düşürebilirim?
Nasıl ulaşabilirim o mod menüye ?Mümkün değil diye biliyorum. Fakat mod menü ile yapılıyor.
Mod menüden kastım hile, hile ile yapabilirsiniz fakat ban yeme ihtimali var. Neden level düşürmek istiyorsunuz ki?Nasıl ulaşabilirim o mod menüye ?
Çok abartı duruyor.Mod menüden kastım hile, hile ile yapabilirsiniz fakat ban yeme ihtimali var. Neden level düşürmek istiyorsunuz ki?
Merhaba herkese ben arkadaşımdan GTA Online hesabı aldım ama oyuna girdiğimde 8000 Level olduğunu gördüm. Yeni karakter açmadan nasıl düşürebilirim?
Dursun, bir şey olmaz. Arkadaşınız yapmış hileyi bir sey de olmamış siz de ellemeyin sonra sizin başınıza kalır.Çok abartı duruyor.
Oyundaki level sınırı 8000 ama siz bilirsiniz.10.000 Level
Cheat Engine ile level düşürülmüyor.Düşüremezsin fakat Cheat Engine gibi programlar kullanarak düşürebilirsin diye düşünüyorum. Çünkü yükseltebiliyor da fakat bu da hileye gireceği için bence yapmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.