GTA Online NAT Type Strıct

İşletim sistemi
Windows 10

cakireren

Hectopat
Lütfen birisi yardım etsin. Oyuna ara vermiştim tekrar başladım ve başladığımdan beri bu hatayı alıyorum. NAT Type Strict olduğu için online'a giremiyorum. Aramadığım yol kalmadı. Youtube üzerinden bir sürü video izledim, modem arayüzünden her şeyi denedim ama hiçbir şey değişmedi. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rockstar Launcher'ı ve Social Club'ı silip tekrar yükler misin?

yapınca oluyor mu? bende de aynı hata var.

Benim konu da burada;

Sorunla ilgili modem değişikliği dahil her yolu denedim. Sonra GTA V ve Rockstar Launcher'a güncelleme geldi. Güncellendikten sonra sorun düzeldi. Ne yaparsam yapayım olumlu sonuç alamamıştım. Oyunda saçma sapan hatalar alıyordum. Bu güncellemeden sonra almamaya başladım.

ben steam den giriyorum launcher ı silip internetten mi yükleyeyim yoksa steam den dosya doğrulama mı yapayım?
rockstar launcher i silip yükledim olmadı. social club ta silinmedi. sanırım güncelleme beklicem.

Son düzenleme:
ben steam den giriyorum launcher ı silip internetten mi yükleyeyim yoksa steam den dosya doğrulama mı yapayım?

rockstar launcher i silip yükledim olmadı. social club ta silinmedi. sanırım güncelleme beklicem.
Bu durum tam olarak çözülemedi. Hep farklı şeyler önerdiler. Benim bu işime yaramıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…