Gta Online'da durduk yere ban yedim

hHocam merhaba ben de Rockstar'ın saçma sapan ban atma sebebini size açıklamak istiyorum ve adamlar bana oyunu soğutturdular bütün oyunlarını geleyim sadede.

Ben bir kere oyundaki evimden çıkacağım kapıya bile yaklaşamadan karakterim alev aldı daha sonra ise 2 tane karakter beliri verdi karşımda daha sonra olanlar orada oldu benim 2. karakterime bakıyorum yani alevden sonra gelene ağaç belirdi karakterde dışarı doğru bile çıkamadım önümü bile göremez oldum daha sonra bu bir hackerın işi olduğunu anlamıştım ama neye benzediğimi bile göremiyordum zar zor kapıdan dışarı çıktım.

Haritaya bakarak kapıya doğru yöneldim oyunda arkadaşlarım vardı onlardan gelmelerini istedim arkadaş baktı benim karaktere ve daha sonra karakterimde 1 adet rüzgar değirmeni 1 adet Maze Nank falan filan bir de kocaman lastikte vardı arkadaş bana fotoyu attı ben çok şaşırdım bende sadece 1 kereliğine hile yaptım.

Ama adamlar bana sınırsız ban attılar bu hileciler neden böyle bir şey yapıyorlar lütfen bir şeyler deyin gereksiz yere ban attılar rockstara da mesaj attım adamlar beni takmadılar ve küfür ettiler hemde bana

Ne yapmam gerekli yardımcı olun lütfen nefret kusuyorum o yüzden yardımcı olun lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı