GTA Online’da Oppressor MK2 kaldırılsın

Kaldırılsın mı?

• Evet

Oy: 87 63,5%
  • Hayır

Oy: 50 36,5%

• Oy verenlerin toplamı
    137
YouTube'da çok fazla MK2'ye karşı savunan YT var. Onlardan birine denk gelmezseniz iyi olur yoksa büyük ihtimalle oyundan çıkacaksınız.

Tankların uzanabileceği noktalar var. Tankın üzerinde ve yakınında durur kitlenip sıkarsınız bitti.
Oyunu öyle çok fazla oynayan biri değilim canım sıkılınca giriyorum eğleniyorum. Beni savunan biri olursa da tilt olacağımı sanmıyorum.

Güldürdünüz beni. Steam'den aldım. 167 seviyeyim. Patlayıcı mermi için research gerekiyor. En kötü Stromberg veya Ruiner 2000 alsanız en kötü 3M. bu aracın antisi yok işte.
Siz beni daha çok güldürdünüz. Opressorlerin füzeleri için de araştırma gerekiyor. Adam yapmış. Bakın ben ne dedim. Her şeyin zaafı var. Madem ki o kadar zamandır oynuyordunuz bir zahmet araştırma yapsaydınız.

Her yerde bundan yok, tamam kullanan var ama sürü gibi değiller. Gördüğün zaman gir menüye "Find New Session"a bas ve işine bak. Araba patlatıyor diyorsan NightShark al; 27 güdümlü füzeye patlıyor, seni patlatamaz. O da olmadı şu uzaylı silahlarının minigun olanını al, adam sana gelirken sık kafasına.

Evet çok güçlü, oyuna gelmesi bi hataydı bence de ama ağlamanın bi manası yok.

Ayrıca o motoru almak da kolay değil ki savunması kolay olsun. Gece kulubü alacaksın, Terrorbyte alacaksın üstüne bir de motoru alacaksın.

Rockstar asla böyle bir şey yapmaz bu araç sayesinde standart dönüş taktikleriyle 1-2 saatte 500K 1M a kadar kasarsınız bu da insanların işini çok rahatlatıyor ve bu aracı satın almak için oyuna para yatıran o kadar kişi varki bunlardan bazıları arkadaşlarım. Fakat bundan çok daha op araçlar var bu araç mobilitesi sayesinde sevilmiyor fakat bu aracı alan adam warstockdan diğer şeyleri de alır yine durmaz Savage helikopter var daha güçlü oppresorden. Yani demem o ki bu araç kalkmaz.
Ayrıca bazı arkadaşlar kargo görevlerinden şikayet etmiş solo sunucularda yapabilirsiniz arkadaşlar.
Aslında bütün görevlerinizi soloda yapabilirsiniz GTA'nın tonlarca solo girme metodu var.
benim hesabım şuan 230 levellerde olması lazım Oppresoru almak için o kadar uğraştımki bence kullanmayı hakediyorum diğer insanlar gibi.
ve araç bir arkadaşınızda vs. varsa tadından yenmez size saldıran npc'leri bile öldürür yardıma gelip görevden hata paysız çıkarsınız.

Yeni update çıkıyor şimdi. Dua edin de çıktıktan sonra Oppressor MK3 kaldırılsın diye konu açmayalım.
Rockstar asla böyle bir şey yapmaz bu araç sayesinde standart dönüş taktikleriyle 1-2 saatte 500K 1M a kadar kasarsınız bu da insanların işini çok rahatlatıyor ve bu aracı satın almak için oyuna para yatıran o kadar kişi varki bunlardan bazıları arkadaşlarım. Fakat bundan çok daha op araçlar var bu araç mobilitesi sayesinde sevilmiyor fakat bu aracı alan adam warstockdan diğer şeyleri de alır yine durmaz Savage helikopter var daha güçlü oppresorden. Yani demem o ki bu araç kalkmaz.
Ayrıca bazı arkadaşlar kargo görevlerinden şikayet etmiş solo sunucularda yapabilirsiniz arkadaşlar.
Aslında bütün görevlerinizi soloda yapabilirsiniz GTA'nın tonlarca solo girme metodu var.
benim hesabım şuan 230 levellerde olması lazım Oppresoru almak için o kadar uğraştımki bence kullanmayı hakediyorum diğer insanlar gibi.
ve araç bir arkadaşınızda vs. varsa tadından yenmez size saldıran npc'leri bile öldürür yardıma gelip görevden hata paysız çıkarsınız.
Ben 167 seviyeyim 60 seviyede falan sahip olmuştum bu araca.

PS4 kaç işe girdiysem para kazanması zordu. Bir bug çıkdı YouTube kanalına abone oldum. Adamın sayesinde avenger motor uçan araba yüzen araba yat daha saymadığım bir sürü şey satın aldım. Yeni çıkan kumar hırsızlığı yeri var onu dahi kumarhanenin dibinde aldım kolay olsun diye siz düşünün.

Bencilliğin kralı. Savage için de para gerek ama? Yeni oyuncuları da düşünüyoruz biz yoksa herkes bilir Facility'den Orbital Cannon atmayı. Para sorun para.
Ben o cümlede araçların çoğuna sahibim derken, bütün araçların zaafı var demek istedim. Yani denedim ve şikayetim yok. Cümleyi çarpıtmayın. Savage oyunda alınması gereken en önemli helikopterlerden biri hatta alacaksanız ilk onu alın. Nasıl paraya gerek yok? Eğer oyuna ilk başladıysanız yapacak bir şey yok. Şansınıza serverda az ve barışçıl adamların olmasını dileyin ne diyelim. Cidden yeni oyuncular oyunu sevdiyse azim yapıp günde 4-5 saat oynayarak 2 günde 1,5M belki daha da fazla kasabilirler oyuna para yatırmadan. Emeksiz yemek olmaz. İlk başta çok kanser oluyordum diyordunuz şimdi de oyuna yeni başlayanları savunuyorsunuz. Bu sadece GTA'da olan bir şey değil. Bence asıl konu Opressor mk2'nin op olması durumu değil diğer oyuncuların barışçıl olmaması. Çünkü isteyen homing launcherla da patlatır, zırhlı minigunlı araçlarla da patlatır. Uçaklarla da patlatır. Oyunun özü bu. Hani çok OP bir araç olsa dediğine hak veririm de adam milyonlarca lira harcamış araca saldırgan davranıyor senin de kendini korumak için bu araçtan para harcaman lazım yapacak bir şey yok. Ki çok yetenekli oyuncuysan gider normal sniperla hs atarsan öldürme ihtimalin var. Ayrıca Khanjali tankın tamam menzili var ama köprü altı gibi yerlere pusabilirsiniz ve o aracın da bir menzili, vuruş açısı var.

Yeni Update çıkıyor şimdi. Dua edin de çıktıktan sonra oppressor MK3 kaldırılsın diye konu açmayalım.

Ben 167 seviyeyim 60 seviyede falan sahip olmuştum bu araca.

Ben 60 seviyelerdeyken oppressor yoktu xD 150'de falan sahip oldum.
Ve bu arada arkadaşlar bence konu Epic Games'in sunucuları üzerindeki GTA 5 olmalı ben PS 4'de oynuyorum hile ve oppressor manyakları o kadar fazla değil gelince 1 sunucu bilemedin 2 sunucu değiştirip oynayabiliyorum rahat.

Oyuna yeni başlayanlar için sıkıntılı bir araç bu. Mesela Simon görevine gidiyorum adam gördüğü anda bombalıyor. 45 dakika o adamla uğraştım göreve gidebilmek için.
Hedefin sadece bir yere gitmekse server değiştir veya pasif moda geç yapacak bir şey yok yeniysen. Bir de ben beni patlatsalar bile yine adamı patlatmam ilk bir bir daha olmasın yazarım. Cidden 3 insandan 2'si sonra bir daha sana bulaşmıyor. Hatta arkadaş bile olabilirsiniz. Ama o 3'te 1ler cidden kanser işte onlara da pasif olarak karşı koyacaksınız silahınız yoksa veya server değiştirerek.

Ben 60 seviyelerdeyken oppressor yoktu xD 150'de falan sahip oldum.
Ve bu arada arkadaşlar bence konu Epic Games'in sunucuları üzerindeki GTA 5 olmalı ben PS 4'de oynuyorum hile ve oppressor manyakları o kadar fazla değil gelince 1 sunucu bilemedin 2 sunucu değiştirip oynayabiliyorum rahat.
PS4'te olmaz çünkü aim assist var riflela sıkınca otomatik kitleniyor. Benim bahsettiğim Steam ve Epic sunucularıydı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı