GTA: SA balondur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu arkadaşı çok takmayın bunların hepsi konunun yanlış yere açılması yüzünden oldu. Bu arada mizah yapıyorsan mimik bile oynamadı belirteyim.
@Kokona Shiki dostum biz onla ilgili konuşmuyoruz arkadaşın yapmış olduğu komik (?) Listeyi eleştiriyoruz.
Listenin neresi komik? Kendi listesini sıralamış sadece. Boş konu demenin ne anlamı var? İstediği kadar gömebilir.

Sadece grafik değil atmosfer gereksiz uzun görevler oynanış sırf zaman çalmak için bir ton gereksiz şey kas yap yağ yak kız tavla vs. ye uğraşacaklarına adam gibi atmosfer yapsalarmış arabalar daha düzgün tasarlansa düzgün olurdu.
Ne? 2004 yılında piyasaya çıkmış oyundan bahsediyoruz. O zamanlar oyun motoru çöptü.

Listenin neresi komik? Kendi listesini sıralamış sadece. Boş konu demenin ne anlamı var? İstediği kadar gömebilir.

Arkadaş oyundaki kas yapmaya, kız tavlamaya gereksiz özellikler diyor ve GTA 3'ün daha iyi olduğunu söylüyor. Vice City'i GTA 4'ten daha iyi yapma sebebi ise duygusal bağı olması. Ama burada GTA San Andreas oynayanlara ise duygusal bağınızı kesin şimdi oynayın falan diyor. Böyle bir konu açarsa gelecek tepkilere hazır olmak zorunda.

Oyunu halen severek oynuyorum. Hatta telefonumda oyunu bitirmek üzereyim şu an en son Madd Dogg intihar edecekti onu kurtardım halen eğlenerek oynuyorum. Hatta farklı bir telefona geçtim sırf save dosyasını kaybetmemek için GTA yüklü olan eski telefonumu sıfırlayamıyorum halen oynuyorum.

Ha fakat bu ben eğleniyorum diye herkes eğlenecek diye bir şey yok. Oyunu sevmezsin buna bir şey diyemem saygı duyarım fikrine.

MTA ise GTA Online'a göre çok gelişmiş bir sistem bence. Çeşitlilik olarak çok gelişmiş fakat GTA: SA sevmeyen birisi MTA'a da sevmez.

Onun istediği gibi gömme hakkı varsa benim ve diğerlerin en ağır eleştiriyi yapmaya hakkı var. Buna boş demek dahil..

Dolayısıyla arkadaş ilgi için bunu yapıyor, ilgi için istediğimi söyleyebilirim.

Forum ne ara bu konuma düştü orası ayrı konu ve bu üzücü....

Sadece grafik değil atmosfer gereksiz uzun görevler oynanış sırf zaman çalmak için bir ton gereksiz şey kas yap yağ yak kız tavla vs. ye uğraşacaklarına adam gibi atmosfer yapsalarmış arabalar daha düzgün tasarlansa düzgün olurdu.

Oyunun çıkış yılı: 26 Ekim 2004.
Bu yılda çıkan oyundan bu dediğini beklemek nasıl bir şey merak ediyorum ve kaldı ki o yılların oyun motorları bu kadar kaliteli miydi ki bu dediklerini bekliyorsun :D .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı