GTA SA için mod indirirken virüs bulaşır mı?

Smuya

Hectopat
Makaleler
16
Normalde rehber hazırlamıştım hatta D.E.P diye bir site var ve o site kapanmış, internette biraz araştırırken D.E.P sitesini yedeklediğini söyleyen bir arkadaş buldum ve linke tıkladığımda harbiden D.E.P sitesiyle aynıydı ama dosyaları değiştirmiş olabileceğinden şüphelendim.

Link:GTA SA: Definitive Edition | D.E.P
Sizce virüs bulaşır mı? Steam Rehber kısmında da biraz bakındım bir tane mod buldum ama o da Google Drive sitesine yönlendiriyordu ve 4GB olduğundan onu indirmedim.

Onun linki: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1349985839

Bu arada hatırladığım kadarıyla eski sitedeki dosya boyutuyla aynı.

Normalde rehber hazırlamıştım hatta D. E. P diye bir site var ve o site kapanmış, internette biraz araştırırken D. E. P sitesini yedeklediğini söyleyen bir arkadaş buldum ve linke tıkladığımda harbiden D. E. P sitesiyle aynıydı ama dosyaları değiştirmiş olabileceğinden şüphelendim.

Link:GTA SA: Definitive Edition | D.E.P
Sizce virüs bulaşır mı? Steam rehber kısmında da biraz bakındım bir tane mod buldum ama o da Google Drive sitesine yönlendiriyordu ve 4 GB olduğundan onu indirmedim.

Onun linki: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1349985839

Bu arada hatırladığım kadarıyla eski sitedeki dosya boyutuyla aynı.

Sitenin aynı olması o site olduğu anlamına gelmiyor günümüzde sitelerin 1'e 1 kopyalarını yapıp insanları dolandıranlar var.

Sitenin aynı olması o site olduğu anlamına gelmiyor günümüzde sitelerin 1'e 1 kopyalarını yapıp insanları dolandıranlar var.
Evet işte hocam ondan şüphelendim ben de ama baktığım Reddit gönderisinde insanlar da çalıştığından ve sorunsuz oynadıklarından bahsetmiş. Dosya boyutları da aynı.

Yani oynamak istiyorum çünkü oynayacak oyun bulamıyorum Elden Ring falan oynuyorum ama biraz daha hikayeli oyun oynamak istiyorum. Risk almaya değer mi işte bilmiyorum. Keşke kapanmasaydı D. E. P sizce Steam topluluğunda paylaşılmış şu modu indireyim mi?

Yorumlarda herkes beğenmiş bu modda bir problem yaşayabileceğni sanmıyorum sen indirdikten sonra bilgisayarında anormal bir olay görüsen yaşarsan silip taramanı yaparsın virüs programından iyi oyunlar.

Yorumlarda herkes beğenmiş bu modda bir problem yaşayabileceğni sanmıyorum sen indirdikten sonra bilgisayarında anormal bir olay görüsen yaşarsan silip taramanı yaparsın virüs programından iyi oyunlar.
Tamamdır teşekkürler bunu indireceğim. Kaspersky yüklü zaten ve yine de tarama yaparım.

@Efe Türkyılmaz İndirdim modu ve virustotal kısmına gtasa dosyasını modlu halinde tarattım.
Sonuç bu: VirusTotal
Problem yok gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı