Evet hocam çocukluğunuzdaki GTA ile aynı. Zaten çocukluğunuzda oynadığınız garanti virüstür.Hocam napmami önerirsiniz iso dosyasını mi indiriyim yoksa bunu baştan mı kurulum yardımcı olursanız sevinirim
Hocam neden defender boyle birsey buluyo
Siz indirdiniz oynadınız sorun yok demi orjinal gta san cocuklugumdakiyle ayni
Baştan kurun. Tikli kısımda sadece SkyGFX ve Project2DFX kutucuklarının tikini kaldırın başka bir şeyi kaldırmayın, oyundaki hataları düzelten mod paketi onlar. Olmazsa ISO'yu indirirsiniz.Hocam napmami önerirsiniz iso dosyasını mi indiriyim yoksa bunu baştan mı kurulum yardımcı olursanız sevinirim
ben tam becerememiştim zaten iyiki daha fazla uğraşmamışımHocam indirdiğiniz bir sorun ciktimi
Hocam dosya guvenilirmi
Hocam dosya virüslü puiliwin32/instalcore diye bir virüs buluyor
Ben tam becerememiştim zaten iyi ki daha fazla uğraşmamışım.
Hocam hala aynı napmam lazim simdiBaştan kurun. Tikli kısımda sadece SkyGFX ve Project2DFX kutucuklarının tikini kaldırın başka bir şeyi kaldırmayın, oyundaki hataları düzelten mod paketi onlar. Olmazsa ISO'yu indirirsiniz.
Yani bu linkteki de mi virüslü hocamEvet hocam çocukluğunuzdaki GTA ile aynı. Zaten çocukluğunuzda oynadığınız garanti virüstür.
Hayır değil üstteki hocamda bilmeden yorumlamış.İndirip kurdugunuzda virüs bulastimi.
Hocam hala aynı napmam lazim simdi
Yani bu linkteki de mi virüslü hocam
ISO dosyasını winrar ile çıkartıp oyunu başlatın bu kadar.Hocam napmami önerirsiniz iso dosyasını mi indiriyim yoksa bunu baştan mı kurulum yardımcı olursanız sevinirim
Hocam neden defender boyle birsey buluyo
Siz indirdiniz oynadınız sorun yok demi orjinal gta san cocuklugumdakiyle ayni
Hangi ustteki hocam?Hayır değil üstteki hocamda bilmeden yorumlamış.
Hocam diğer link guvenilirmiBaştan kurun. Tikli kısımda sadece SkyGFX ve Project2DFX kutucuklarının tikini kaldırın başka bir şeyi kaldırmayın, oyundaki hataları düzelten mod paketi onlar. Olmazsa ISO'yu indirirsiniz.
Hocam defender puadl buluyo napmam lazimBaştan kurun. Tikli kısımda sadece SkyGFX ve Project2DFX kutucuklarının tikini kaldırın başka bir şeyi kaldırmayın, oyundaki hataları düzelten mod paketi onlar. Olmazsa ISO'yu indirirsiniz.
Hocam 2 dane puadl buluyo normalmiHayır değil üstteki hocamda bilmeden yorumlamış.
ISO dosyasını winrar ile çıkartıp oyunu başlatın bu kadar.
Hocam PUA istenmeyen yazılım demek pek sıkıntı çıkarmaz. Defender yanlış anlamış. Kaç kere soracaksınız güvenli mi diye? Evet güvenli. Winrar ile dosyayı çıkartın ve oynayın işte. En güvenilir link benim attığım. Kaç kere buradan indirdim.Hangi ustteki hocam?
Hocam siz bunu indirip kurdugunuzda herhangi bi sorun veya virüs olmadan çalıştı demi kurulum asamasini anlatirmisiniz
Hocam yardım
Hocam diğer link guvenilirmi
Hocam defender puadl buluyo napmam lazim
Hocam 2 dane puadl buluyo normalmi
Hocam kusura bakmayın son sorum olcak hoodlum nedir onda buluyo sikintiyiHocam PUA istenmeyen yazılım demek pek sıkıntı çıkarmaz. Defender yanlış anlamış. Kaç kere soracaksınız güvenli mi diye? Evet güvenli. Winrar ile dosyayı çıkartın ve oynayın işte. En güvenilir link benim attığım. Kaç kere buradan indirdim.
Baştan kurun. Tikli kısımda sadece SkyGFX ve Project2DFX kutucuklarının tikini kaldırın başka bir şeyi kaldırmayın, oyundaki hataları düzelten mod paketi onlar. Olmazsa ISO'yu indirirsiniz.
Sıkıntı yok hocam tut deyin o crack dosyası.Hocam kusura bakmayın son sorum olcak hoodlum nedir onda buluyo sikintiyi
O zaman defendera dursun mu diyim
Hocam DVD cd sorunu verirse konudaki crack için mi atiyim
Hocam hoodlum adlı dosyada puadl buluyor tut deyip kuruyorum sorun olmaz herhalde
Şimdi sizin bahsettiğiniz linkteki GTA SA'yı indirdim. The Pirate Bay sitesindeki GTA SA'yı ve sizin bahsettiğiniz linkteki GTA SA'yı antivirüs programıyla tarattım. İkisinin de sonuçları şöyle:The Pirate Bay güvenilir bir yer değil.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.