GTA SA nereden indirilir?

Kayra Han

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz üzere GTA San Andreas'ı PC'ye yüklemek istiyorum fakat virüslerden korkuyorum güvenilir link var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam çocukluğunuzdaki GTA ile aynı. Zaten çocukluğunuzda oynadığınız garanti virüstür.

Hocam napmami önerirsiniz iso dosyasını mi indiriyim yoksa bunu baştan mı kurulum yardımcı olursanız sevinirim
Baştan kurun. Tikli kısımda sadece SkyGFX ve Project2DFX kutucuklarının tikini kaldırın başka bir şeyi kaldırmayın, oyundaki hataları düzelten mod paketi onlar. Olmazsa ISO'yu indirirsiniz.

Ben tam becerememiştim zaten iyi ki daha fazla uğraşmamışım.

İndirip kurdugunuzda virüs bulastimi.

Baştan kurun. Tikli kısımda sadece SkyGFX ve Project2DFX kutucuklarının tikini kaldırın başka bir şeyi kaldırmayın, oyundaki hataları düzelten mod paketi onlar. Olmazsa ISO'yu indirirsiniz.
Hocam hala aynı napmam lazim simdi

Evet hocam çocukluğunuzdaki GTA ile aynı. Zaten çocukluğunuzda oynadığınız garanti virüstür.
Yani bu linkteki de mi virüslü hocam

İndirip kurdugunuzda virüs bulastimi.

Hocam hala aynı napmam lazim simdi

Yani bu linkteki de mi virüslü hocam
Hayır değil üstteki hocamda bilmeden yorumlamış.

ISO dosyasını winrar ile çıkartıp oyunu başlatın bu kadar.

Hangi ustteki hocam?

Hocam siz bunu indirip kurdugunuzda herhangi bi sorun veya virüs olmadan çalıştı demi kurulum asamasini anlatirmisiniz

Hocam yardım

Hocam diğer link guvenilirmi

Hocam defender puadl buluyo napmam lazim

ISO dosyasını winrar ile çıkartıp oyunu başlatın bu kadar.
Hocam 2 dane puadl buluyo normalmi

Son düzenleme:
Hocam PUA istenmeyen yazılım demek pek sıkıntı çıkarmaz. Defender yanlış anlamış. Kaç kere soracaksınız güvenli mi diye? Evet güvenli. Winrar ile dosyayı çıkartın ve oynayın işte. En güvenilir link benim attığım. Kaç kere buradan indirdim.

Hocam kusura bakmayın son sorum olcak hoodlum nedir onda buluyo sikintiyi

O zaman defendera dursun mu diyim

Hocam DVD cd sorunu verirse konudaki crack için mi atiyim

Hocam hoodlum adlı dosyada puadl buluyor tut deyip kuruyorum sorun olmaz herhalde

Son düzenleme:
Sıkıntı yok hocam tut deyin o crack dosyası.

Siz dosyayı winrar ile çıkarın sonra crack atın (hoodlum dosyası)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…