GTA SA Steam'e geri gelecek mi?

Sistem kaldırsa da biz de oynasak 😄

İlk önceler kimsenin sistemi kaldırmıyordu ama yamalar ile oynanır hale getirdiler. İlk versiyonunda deniz suyu bildiğin siyah görünüyordu. Ayarları kıstıkça ağaç yaprakları garip hal aldı ve dahası. Eğer roman ve kate arasındaki karar aşaması olmasaydı oyuna bir daha yüzümü dönmezdim. Zaten bu oyun oynanacaksa Complete Edition olanı oynanır. EFLC ile biraz farklı macera yaşanıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke 4 için düzgün bir Remastered yapsalar da tekrar oynasam. Grafik ve harita yüzünden oyundan soğuyup tek sefer oynadım ama hikaye olarak bence bütün seriden önde.

Grafik ve harita aynı olsun. Optimizasyonu düzeltsinler ya. Aşırı kötü bir optimizasona sahip oyun.
 
Çocukluğumdan beri korsan indirip oynadım zaten, herhangi bir oyuna para vermek ne kadar emeğe saygısızlık olsa da son sürüm olmadığı sürece saçma. Bilmem kaç yılında çıkan oyuna bir de Steam'den para verip oynamak ayrı bir zenginlik bence.

Alan zenginlikten almıyor hocam. Uygun fiyata denk getiren hesabına ekliyor. Zamanında Grand Theft Auto III Trilogy isimli paketi 17,15 TL'den aldım. %50'de EnPara indirim veriyordu. Yani GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas bana toplamda 8,58 liraya gelmiş oldu.
 
3 oyununda içinde olduğu ve Remastered olmadığı halleri 200 TL'ye gelecek ama almaya değmez. O kadar eski oyunlar 200 TL'yi haketmiyorlar boşuna o kadar para vermeye gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı