GTA: San Andreas A2 İngilizce ile oynanır mı?

AliCStudio

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Ben GTA Vice City'i 3 kez bitirmişliğim var ama hayatımda hiç GTA San Andreas bitirmedim. Oynamışımdır ama yarıda bırakmışımdır. A2 İngilizcem ile oyunu anlayabilir miyim az da olsa? Yoksa Türkçe yama mı indireyim? İngilizcemi de geliştirmek istiyorum.

Alt yazıları aç ve akışına bırak zaten yazıları okudukca ve ekrana bakdıkca yazılanların ve karakterlerin yaptıkları hareketler birbirine bağdaştırıcaksın ve ne anlama geldiğini anliyacaksın yani evet oynuyabilirsin.

Merhaba herkese. Ben GTA Vice City'i 3 kez bitirmişliğim var ama hayatımda hiç GTA San Andreas bitirmedim. Oynamışımdır ama yarıda bırakmışımdır. A2 İngilizcem ile oyunu anlayabilir miyim az da olsa? Yoksa Türkçe yama mı indireyim? İngilizcemi de geliştirmek istiyorum.

Oyunun Türkçe yaması kaliteli ise cidden diyaloglar güzel ve eğlenceli oluyor. Ama İngilizcede anlarsınız. Küçük detaylar dışında sorun olmaz diye düşünüyorum

Bence anlarsınız. Anlamadığınız kısımlarda videolardan bakarak yardım alırsınız.

Bence yüklemene gerek yok sohbetlerin genelini anlayabileceğini düşünüyorum eğer çok fazla ingilizceni geliştirmek üzerine de düşmek istiyorsan anlamını bilmediğin kelimeleri not alabilirsin.

Hocam sohbetlerin genelini anlarsınız bana kalırsa, anlamadığınız bir yer olursa ytden türkçe gameplay açıp o bölümü açın bakın. Tabii biraz uğraştırıcı ama ingilizcenizi eğlenerek geliştireceği kesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı