Merhaba. GTA SA wu zi mu banka soygunu görevi zorunlu mu? Çünkü 1 tane sıkıntı sahne var o yüzden o görevi oynamak istemezsem oyun devam eder mi? Şimdiden teşekkürler.
Sex dükkanına gidip oradan binbir çeşit vibratörün arasından sex kıyafeti aldığımız ve Millie'yi o dükkanda sex kıyafeti içinde gördüğümüz, ardından ise dildolu birini öldürüp dildosunu aldığımız için sıkıntı olabilir.Orada detay yok ki ama, sesini kapatsa da olur.![]()
He doğru unutmuştum, hatırladım şimdi. Kapının önünde dildo için nöbet tutuyordu.Sex dükkanına gidip oradan binbir çeşit vibratörün arasından sex kıyafeti aldığımız ve Millie'yi o dükkanda sex kıyafeti içinde gördüğümüz, ardından ise dildolu birini öldürüp dildosunu aldığımız için sıkıntı olabilir.![]()
Sanırım millie ile sevişme sahnesinden bahsediyor.
İlişkilik bir durum yok ki zaten. İlk tanışma kısmından bahsediyorum.Dostum o kızı öldürürse Woozie seni arıyor ve git evinden al anahtarı diyor yani ilişki yürütmeye gerek yoktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.