buraktoprak68
Picopat
- Makaleler
- 2
Merhaba. GTA SA wu zi mu banka soygunu görevi zorunlu mu? Çünkü 1 tane sıkıntı sahne var o yüzden o görevi oynamak istemezsem oyun devam eder mi? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. GTA SA wu zi mu banka soygunu görevi zorunlu mu? Çünkü 1 tane sıkıntı sahne var o yüzden o görevi oynamak istemezsem oyun devam eder mi? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. GTA SA Wu Zi Mu banka soygunu görevi zorunlu mu? Çünkü 1 tane sıkıntı sahne var o yüzden o görevi oynamak istemezsem oyun devam eder mi? Şimdiden teşekkürler.
Zevkli bir görev bana kalırsa ve FPS limitlerseniz sorun çıkmıyor.Merhaba. GTA SA wu zi mu banka soygunu görevi zorunlu mu? Çünkü 1 tane sıkıntı sahne var o yüzden o görevi oynamak istemezsem oyun devam eder mi? Şimdiden teşekkürler.
Sanırım Millie ile sevişme sahnesinden bahsediyor.Zevkli bir görev bana kalırsa ve FPS limitlerseniz sorun çıkmıyor.
Orada detay yok ki ama, sesini kapatsa da olur.Sanırım Millie ile sevişme sahnesinden bahsediyor.
Geçilebiliyor diye biliyorum.Orada detay yok ki ama, sesini kapatsa da olur.![]()