GTA: San Andreas "'Cannot Find 800x600x32" Hatası

mstfarsln95

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Steam'den GTA Collection seti aldım. GTA 3 ve Vice City'i oynadım ancak San Andreas'i yükleyip çalıştırdığım zaman "Cannot find 800*600*32 video mode" hatası alıyorum. Tahminimce çoğunuzun bu hatadan haberi var. Hatayı neden aldığımı biliyorum monitörüm bu çözünürlüğü desteklemiyor. Fakat bunun çözümünü bir türlü bulamadım. Sizin nasıl çalıştıracağım konusunda fikriniz var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Buradaki çözümü dener misiniz?

Buradaki çözümü dener misiniz?
Dostum denedim. Ama çözünürlük kısmına değerleri girip Add'e tıkladığım zaman hiçbir şey olmuyor. Ekran 1 saniyeliğine kapanıp tekrar açılıyor yani özel çözünürlük ekleyemiyorum.

Masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarlarından gelişmiş görüntü ayarlarına gelip Hzyi değiştirebilir misin?

Çözünürlüğü değiştirmeniz gerekiyor. Yoksa açılmıyor. YouTube gibi yerlerdeki dosyaları indirip, yapmaya çalışmayın. Şimdiden uyarayım. Onlar korsan oyun için hazırlanmış dosyalar.

Orijinal oyun dosyalarıyla değiştiği için, oyun açılmıyor.

Çözünürlüğü değiştirmeniz gerekiyor. Yoksa açılmıyor. YouTube gibi yerlerdeki dosyaları indirip, yapmaya çalışmayın. Şimdiden uyarayım. Onlar korsan oyun için hazırlanmış dosyalar.
Maalesef onları da denedim ama işe yaramadı. Çözünürlük değışmiyor. "Maksimum bant genişliğini aşıyor" diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı