GTA San Andreas Definitive Edition güvenilir mi?

Dediğim gibi crackli dosya indirmek ve indirdiğiniz siteye güvenip güvenmemek size bağlı, güveniyorsanız indirin.
deneyecegim virüsse temiz bir format atıcam yada tarayıp silcem

Dediğim gibi crackli dosya indirmek ve indirdiğiniz siteye güvenip güvenmemek size bağlı, güveniyorsanız indirin.
yüksek cpu kullanıyor normal degil mi?

Dosyanın içeriğine yine de ne koyduğu bilinemez. Büyük dosyalarda virüs taraması yapılamıyor. Aynı zamanda şifreli rar ve zip gibi dosyalarda da virüs taraması yapılamaz. Bilgisayara indirip rar dosyasını açtığınız andan itibaren eğer virüslüyse size geçmiş olsun derdim.
hocam harbi yüklendi gerçekten oyun indir vip adamdır ya

Dosya Ekleri

• Grand Theft Auto San Andreas  Definitive Edition Screenshot 2025.01.11 - 15.37.39.11.png
    Grand Theft Auto San Andreas Definitive Edition Screenshot 2025.01.11 - 15.37.39.11.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
direk malwarebytes ve kaspersky var ikisindede istisnaya eklesem sıkıntı olurmu çünkü oyun indir vipten yükledimde

hocam oyun indir vip indirdim
Ya şöyle ben virüslü dosya görmedim ama genel olarak tam güvenli diyemem. Bana kalırsa yükle ben uTorrrent kullanarak yüklemiştim.

Ya şöyle ben virüslü dosya görmedim ama genel olarak tam güvenli diyemem. Bana kalırsa yükle ben uTorrrent kullanarak yüklemiştim.
hocam bence u torrentdekini silin oyun indir vipten indirdim defenitive versionu bide akıcı oynanıyo ama oyunu yüklerken 100 cpu kullanır aha bide kanıt

Dosya Ekleri

• Grand Theft Auto San Andreas  Definitive Edition Screenshot 2025.01.11 - 15.37.39.11.png
    Grand Theft Auto San Andreas Definitive Edition Screenshot 2025.01.11 - 15.37.39.11.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı