Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.210 Çözümler 86 9 Ağustos 2021 #21 Humbel dedi: Ben oynanmaz demiyorum kanka. Konu başlığında hatam var. Sadece bu kadar oynamışlık üstüne hâla oynanır mı onu sordum. Pekte canım istemiyor gibi ama ondan başka da oynayacak oyun yok. Genişletmek için tıkla... Tomb Raider oyna. 10-15 saat süresi var. Gayet güzel oyun. Seveceğinizi düşünüyorum.
Humbel dedi: Ben oynanmaz demiyorum kanka. Konu başlığında hatam var. Sadece bu kadar oynamışlık üstüne hâla oynanır mı onu sordum. Pekte canım istemiyor gibi ama ondan başka da oynayacak oyun yok. Genişletmek için tıkla... Tomb Raider oyna. 10-15 saat süresi var. Gayet güzel oyun. Seveceğinizi düşünüyorum.
H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Ağustos 2021 #22 naberinnaberi dedi: Bende oyunsuzluktan oynuyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var, oyun bulamadığımdan bunlar arasında dönüp duruyorum ama her şeyi de ezberledim neredeyse. Hououin Kyouma dedi: Tomb Raider oyna. 10-15 saat süresi var. Gayet güzel oyun. Seveceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu da önermişlerdi, kaydettim. 416274 dedi: Hikaye amaçlı oynamayacaksanız Just Cause 2 ve 3 oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aa evet. Just Cause 2 indirip; hikayesinden ve görevlerinden bir şey anlamayıp silmiştim. Bir denenebilir gibi.
naberinnaberi dedi: Bende oyunsuzluktan oynuyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var, oyun bulamadığımdan bunlar arasında dönüp duruyorum ama her şeyi de ezberledim neredeyse. Hououin Kyouma dedi: Tomb Raider oyna. 10-15 saat süresi var. Gayet güzel oyun. Seveceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu da önermişlerdi, kaydettim. 416274 dedi: Hikaye amaçlı oynamayacaksanız Just Cause 2 ve 3 oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aa evet. Just Cause 2 indirip; hikayesinden ve görevlerinden bir şey anlamayıp silmiştim. Bir denenebilir gibi.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Ağustos 2021 #23 Humbel dedi: Aynı sorun bende de var, oyun bulamadığımdan bunlar arasında dönüp duruyorum ama her şeyi de ezberledim neredeyse. Bunu da önermişlerdi, kaydettim. Aa evet. Just Cause 2 indirip; hikayesinden ve görevlerinden bir şey anlamayıp silmiştim. Bir denenebilir gibi. Genişletmek için tıkla... %100 Save indirip JC2 oynarsanız zevkli oluyor fakat benim önerim JC3.
Humbel dedi: Aynı sorun bende de var, oyun bulamadığımdan bunlar arasında dönüp duruyorum ama her şeyi de ezberledim neredeyse. Bunu da önermişlerdi, kaydettim. Aa evet. Just Cause 2 indirip; hikayesinden ve görevlerinden bir şey anlamayıp silmiştim. Bir denenebilir gibi. Genişletmek için tıkla... %100 Save indirip JC2 oynarsanız zevkli oluyor fakat benim önerim JC3.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 9 Ağustos 2021 #24 Humbel dedi: Aa evet. Just Cause 2 indirip; hikayesinden ve görevlerinden bir şey anlamayıp silmiştim. Bir denenebilir gibi. Genişletmek için tıkla... Just Cause'nin hikayesi mi vardı hocam? Hiç güzel bir hikayesi yok.
Humbel dedi: Aa evet. Just Cause 2 indirip; hikayesinden ve görevlerinden bir şey anlamayıp silmiştim. Bir denenebilir gibi. Genişletmek için tıkla... Just Cause'nin hikayesi mi vardı hocam? Hiç güzel bir hikayesi yok.
H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Ağustos 2021 #25 Herixa dedi: Ben 20 kez bitirmişimdir ve hala oynuyorum. Tekrar bitirmeyi düşünüyorum. Los Santos'u kendi mahallemden daha iyi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Buna ben de katılıyorum ancak sürekli bu oyunlar arasında dönmektense yeni oyunlar arıyorum ancak bir çıkar yolu bulamıyorum. 416274 dedi: %100 Save indirip JC2 oynarsanız zevkli oluyor fakat benim önerim jc3. Genişletmek için tıkla... Sistemim kaldırmaz. 20FPS için değmez.
Herixa dedi: Ben 20 kez bitirmişimdir ve hala oynuyorum. Tekrar bitirmeyi düşünüyorum. Los Santos'u kendi mahallemden daha iyi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Buna ben de katılıyorum ancak sürekli bu oyunlar arasında dönmektense yeni oyunlar arıyorum ancak bir çıkar yolu bulamıyorum. 416274 dedi: %100 Save indirip JC2 oynarsanız zevkli oluyor fakat benim önerim jc3. Genişletmek için tıkla... Sistemim kaldırmaz. 20FPS için değmez.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Ağustos 2021 #26 Şöyle uzun bir hikaye istiyorum grafikleri takmıyorum derseniz Final Fantasy 7'de olabilir.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 9 Ağustos 2021 #27 Humbel dedi: Buna ben de katılıyorum ancak sürekli bu oyunlar arasında dönmektense yeni oyunlar arıyorum ancak bir çıkar yolu bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam RolePlay yapabilirsiniz, MTA sunucularında.
Humbel dedi: Buna ben de katılıyorum ancak sürekli bu oyunlar arasında dönmektense yeni oyunlar arıyorum ancak bir çıkar yolu bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam RolePlay yapabilirsiniz, MTA sunucularında.
H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Ağustos 2021 #28 Herixa dedi: Just Cause'nin hikayesi mi vardı hocam? hiç güzel bir hikayesi yok. Genişletmek için tıkla... Bir şey anlamamam gayet normal o zaman
Herixa dedi: Just Cause'nin hikayesi mi vardı hocam? hiç güzel bir hikayesi yok. Genişletmek için tıkla... Bir şey anlamamam gayet normal o zaman
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.218 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #29 416274 dedi: Oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam neden?
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Ağustos 2021 #30 ensarinho dedi: Hocam neden? Genişletmek için tıkla... Oyunda bir sürü sorunlar var ondan dolayı.